Bursa'dan Çaykara'ya Gelin Geldi

Bursa

İlçemiz Şahinkaya Mahallesinden Ahmet Bilge Okur ile Bursa’dan Aslıhan Eymur Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen düğün töreni ile evlendiler.

25 Ağustos 2021 Çarşamba akşamı Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen Düğün Töreninde Bursa,Trabzon ve çevre il ve ilçelerden gelen yüzlerce davetli katıldı.

İlçemiz Şahinkaya Mahallesinden Ayşe & Lütfü Okur çiftinin yakışıklı delikanlısı Ahmet Bilge Okur ile Bursa Osmangazi’den Neşe & Erdal Eymur çiftinin dünyalar güzeli kızları Aslıhan’ın düğün törenlerinde gelin ve damadın anne babalarının misafirlerini düğün salonunun kapısında karşılamaları ve düğün boyunca misafirleri ile yakından ilgilenmeleri düğün törenine katılan davetliler tarafından memnuniyet ile karşılandı.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara’lı Akademisyen Yüksek Makine Mühendisi Folklor Öğretmeni Prof.Orhan Durgun,Eczacı Necdet Durgun Emekli Eğitimciler Hüseyin Ataman ve Hüseyin Altuncu ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Genç çiftlerin düğün törenlerinde Uzungöl düğünlerinin vaz geçilmeyen iki ismi Erol Akyüz ile Ahmet Karaca sahne aldılar.Ayrıca Karadeniz Müziğinin güçlü kemençe üstadı Raşit Fuzoğlu da genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne alarak davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Gelin Aslıhan Aymur’un Bursa Osmangazi’den gelen misafirlerinin de düğün törenine yoğun bir katılım sağladıkları gözlerden kaçmadı.

Gelin ve damadın giriş dansları ile başlayan düğün törenlerinde düğüne katılan diğer misafirlerin de giriş dansına eşlik etmeleri renkli ve güzel görüntülerin ortaya çıkmasına vesile oldu.

Yaş pasta ve Takı Töreni ile devam eden Düğün Töreninde özellikle Takı Töreni esnasında düğün törenine katılan misafirler uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve damadı hem tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar

Takı Töreninden sonra da eğlence devam etti.Genç çiftlerin düğün törenleri aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlenme kararı ile ömürlerinin en anlamlı kararlarını veren Aslıhan & Ahmet Bilge Okur  çiftini bu anlamlı kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz



Anahtar Kelimeler: Bursa' Çaykara' Gelin Geldi

İlginizi Çekebilir