Büyük Bir Değerimizi Kaybettik!

Büyük Bir Değerimizi Kaybettik!

Çaykara Çambaşı Mahallesinden, Trabzon Yıldızlı Medical Park Hastanesinde çalışan Op.Dr. Aydın Aydın (52) bu sabah geçirdiği Kalp Krizi sonucu hayata veda etti.

Çaykara Çambaşı Mahallesinden, Trabzon Yıldızlı Medical Park Hastanesinde çalışan Op.Dr. Aydın Aydın (52) bu sabah saat 08:00´da geçirdiği Kalp Krizi sonucu hayata veda etti.

Bu sabah saat 06:00 sularında evinde rahatsızlanarak Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Aydın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen saat 08:00´da kurtarılamayarak genç yaşta hayata veda etti. Bir dönem Tabip Odası Başkanlığı, eski Güven Hastanesi Başhekimliği ve Trabzon Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim kurulu üyesi olan Aydın son olarak Trabzon Yıldızlı Medical Park Hastanesinde Uzman hekim olarak çalışıyordu. 

Mütevazi kişiliğiyle her kesimle kurduğu sıcak bağlarla kendinden söz ettiren Dr.Aydın Aydın´ın ani olarak aramızdan ayrılması başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini hüzne boğdu.

Aydın´ın naşi Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınarak çalıştığı Trabzon Yıldızlı Medical Park hastanesi Morguna kaldırıldı.

Dr.Aydın Aydın için ilk tören 9 Kasım 2017 Perşembe günü Trabzon Yıldızlı Medical Park hastanesi önünde saat 10:00´da yapılacak. Aynı gün Trabzon İskenderpaşa Camii´nde öğle namazı müteakip kılınacak namazın ardından Çaykara Çambaşı mahallesine getirilerek burada ikindi namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak Dr.Aydın Aydın´a Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz.    

Op. Dr. Aydın Aydın 1965 yılında Çaykara Çambaşı Mahallesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitiren Aydın, İhtisasını Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi´nde yapmış ve Üroloji Uzmanı olmuştur.  /resimler/2017-11/8/1258201768267.jpg/resimler/2017-11/8/1258448643604.jpg



Anahtar Kelimeler: Büyük Değerimizi Kaybettik
ALİ KEMAL AYDIN
11.11.2017 23:50:04
Sevgili AYDIN aydın değerimize ALLAH rahmet eylesin. MEVLAM mekânını makamını cennet eylesin. Aydın AİLE yapısına dostlarına sevenlerine MEVLAM sabır ve tahammüller nasip eylesin. RAHMET li olduktan sonra insanların güzel anıla bilmesi ayrıcalıktır. SELAMLAR - SEVGİLER.........

İlginizi Çekebilir