Büyük Birlik Partisi Çaykara'da Mustafa İnan İle Devam Dedi

Büyük Birlik Partisi Çaykara

Büyük Birlik Partisi(BBP) Çaykara İlçesi Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Mustafa İnan yeniden İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Büyük Birlik Partisi Olağan Genel Kurulu 29 Ekim 2022 Cumartesi günü Uzungöl Şekersu Otel’de gerçekleştirildi.Genel Kurula Çaykara Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kaya, BBP Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, BBP Trabzon İl Başkanı Yahya Aksu ve Yaşar Günnar, AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk, MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz, Ülkü Ocakları Çaykara İlçe Başkanı Mustafa Korkmaz, Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk, Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar, Yeniden Refah Partisi Çaykara İlçe Başkanı ve Uzungöl BİRLİK A.LŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz, CHP Çaykara Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tahan ile parti delegeleri katıldılar.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan genel kurulda ilk olarak geçici Divan Kurulu oluşturuldu.BBP Rize İl Başkanı Ensar Özçelik,Yaşar Günnar,Yahya Aksu ve Davut Toprak seçildiler.

Genel Kurul Faaliyet raporu ve Mali bilançosunun okunmasının ardından üyelerin oylarına sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Genel Kurulda bir konuşma yapan mevcut Başkan Mustafa İnan dev bir dava yolunda yüreklerini ortaya koyarak ve hizmet sevdası ile yola çıktıklarını,genç ve dinamik ekipleri ile toplumumuzun her kesimine ulaşarak mükemmel bir çalışma ortamı ile insanlarımıza hizmet taşıyacaklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından seçimlere gidildi.Genel Kurula tek aday olarak katılan mevcut Başkan Mustafa İnan Genel Kurula katılan Üyelerin tamamının oylarını alarak yeniden Büyük Birlik Partisi(BBP) Çaykara  İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Mustafa İnan Başkanlığında seçilen yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

1-İsmail Necati Şen

2-Adnan Aydın

3-Salih Zeyrek

4-Tevfik Şen

5-Oğuzhan Tahan

6-Mehmet Ali Karaca

7-Gürkan İnci



İlginizi Çekebilir