Büyükşehir'den Karaçam'a Çocuk Parkı

Büyükşehir

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Karaçam İlkokulu-Ortaokulu bahçesine çocuk parkı yapıldı.

Karaçam Mahallesinin en önemli sorunlarından bir tanesi olan Çocuk Parkı Karaçam Mahallesi Muhtarı Alaaddin Şeker Okul Müdürü Fatih Kuvvetli.   ve Karaçam İmam Hatipi Cevdet Günaçar ın talepleri doğrultusunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı.

Özellikle Okul Öncesi ve ilkokulun birinci kademe öğrencilerinin oyun oynayabilecekleri Çocuk Parkının Karaçam Mahallesine yapılması Karaçam’da veliler tarafından memnunluk ile karşılandı

MUHTAR ŞEKER-SAYIN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaçam Mahallesine yapılan parktan dolayı memnuniyetini ifade eden Karaçam Mahallesi Muhtarı Alaaddin Şeker Karaçam’da çocuklarımızın oyun oynayabilecekleri bir ortamlarının bulunmadığını,arazi yapısı bakımından Karaçam Mahallesinin çetin bir arazi yapısına sahip olduğunu okul bahçesine yapılan bu Çocuk Parkının çocuklarımız için son derece önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Parkın yapılması aşamasındaki destek ve katkılarından dolayı Çaykara’lı Hemşerimiz Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür eden Karaçam Muhtarı Alaaddin Şeker çocuklarımızın bundan sonra okulun bahçesinde ve güvenli bir ortamda oyun oynayacaklarını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Büyükşehir' Karaçam' Çocuk Parkı

İlginizi Çekebilir