Çalışanlar Mahallesi Şampiyon

Çalışanlar Mahallesi Şampiyon

Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından İstanbul´da düzenlenen Futbol turnuvasında Çalışanlar Mahallesi Şampiyon oldu

İlçemiz sürekli göç veren bir ilçe: Yurdun her tarafına dağılan Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Vakfı olarak üçüncüsü düzenlenen Mahalleler arası futbol turnuvası 25.12.2016 tarihinde başlayıp,05.03.2017 de son bulan futbol turnuvasını, bu yılda tam bir Dernekpazarlı´lara yakışır bir şekilde  dostça ve sportmence bitirebilmenin onuru ve Mutluluğunu yaşamaktayız.

Bu yıl tunuvaya FATİH İLHAN TURNUVASI adı verilerek , geçtiğimiz yılki turnuvada , oynadığı maç esnasında  yaşamış olduğu ve uzun süre devam eden rahatsızlığından dolayı  vakıf, vefa borcunu  ödemek ve her zaman her alanda hemşehrilerinin yanında olduğunu belirtmek istedi.Şükürler olsun ki Fatih Beyin durumu her gün daha iyiye gidiyor. Kendisine bir kez daha Allah´tan acil şifalar dileriz.
/resimler/2017-3/8/1339317935763.jpg Vakfımızın düzenlediği kermes, gezi, çeşitli dallardaki yarışma etkinliklerinin  amacı ; daha çok hemşerilerimize ulaşabilmek , birlik ve beraberlikleri  Dernekpazalı´lar geneline yayabilmektir. Bu etkinliklerle yöremizde ve tüm ülke genelinde yaşayan vatandaşlarımıza vakfımız olarak örnek olabilmektir.Yardımlaşma ve dayanışmayı özetleyen Peygamber Efendimiz (sav) bir hadisinde şöyle buyurmaktadır: ?En mükemmel insan başkalarına en çok yararı  dokunan insandır.?

Turnuva boyunca bir araya gelen Dernekpazarlılar  hiç tanımadıkları komşular yakınları ile tanışma fırsatı buldular. Yeni kaynaşmalar ,dostluklar, arkadaşlıklar edinildi. En güzeli de turnuva boyunca dostça  amma kıyasıya mücadele verildi.

Turnuva sonunda Vakfın Güngören deki  Merkezinde düzenlenen törenle kupalar hak sahiplerine verildi.
/resimler/2017-3/8/1340221354615.jpg

Turnuva şampiyonu    :  ÇALIŞANLAR MAHALLESİ.

Turnuva ikincisi          :   YENİCE  MAHALLESİ

Turnuva üçüncüsü      :  AKKÖSE MAHALLESİ

Turnuva Gol Kralı       : GÜNEBAKAN MAHALLESİNDEN  TALİP ŞİRİN

Haber:Fahri Düzenli



İlginizi Çekebilir