Çam Otel Ve Kaymakamlık Yarı Finalde

Çam Otel Ve Kaymakamlık Yarı Finalde

Kaymakamlık Kupasında Çam Otel Spor ve Kaymakamlık Spor Yarı Finale Yükseldiler

ÇEYREK FİNALDE İKİ SÜRPRİZ

Çaykara Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası Çeyrek Final Maçlarında Rakiplerini elemeyi başaran Kaymakamlık Spor ve Çam Otel Spor Yarı Final Biletlerini ceplerine koymayı başardılar.

HAKEM MUSTAFA ÇELİK

Çeyrek Final karşılaşmalarında tecrübeli bir isim düdük çaldı. Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Çelik kararlılığı ve tecrübesi ile çeyrek final müsabakalarını kusursuz yönetti ve de taraftarlardan on puan aldı.

KAYMAKAMLIK SPOR YARI FİNALDE

Çeyrek Finalin açılış karşılaşmasında Kaymakamlık Spor ile Esnaf Sanatkarlar Spor karşı karşıya geldi.Tabiri caiz ise nefeslerin tutulduğu karşılaşma 5-5 berabere sona erdi./resimler/2017-6/9/1034531314670.jpgYarı Final Biletini Cebine Koyan Kaymakamlık Spor

Yarı Finale yükselecek olan Takımı seri penaltı atışları belirledi.Penaltı atışları sonrasında rakibine 9-8 üstünlük kurmayı başaran Kaymakamlık Spor Yarı Final biletini cebine koymayı başardı.

/resimler/2017-6/9/1036068503622.jpgTurnuvaya Kattıkları Renk ve Güzellikten Dolayı Esnaf Sanatkarlar Spor´a Çaykara Halkı Adına Teşekkür Ediyoruz

Grupta oynadığı 5 karşılaşmayı da kazanan ve de Kupanın en büyük Şampiyonluk Adaylarından Gösterilen Esnaf Sanatkarlar Spor ise bu sonuçla  Kaymakamlık Kupasına veda etti.

BİR SÜRPRİZ DE ÇAM OTEL´DEN

Kaymakamlık Kupasının en iddialı takımlarından biri olarak gösterilen ve Grup Maçlarını Lider tamamlayan A Takımı ile Turnuvanın genç dinamik ve de sürpriz takımı Çam Otel Spor gecenin ikinci karşılaşmasında karşılaştılar./resimler/2017-6/9/1037421474250.jpgTurnuvanın Sürpriz Takımı Çam Otel Spor Bir Sürpriz de Çreyrek Finalde Yaptı

Çam Otel Spor bu çekişmeli karşılaşmayı 8-4 galip tamamlayarak Kaymakamlık Kupasında Yarı Final Biletini, cebine koydu./resimler/2017-6/9/1039108663414.jpgBizler Çaykara Halkı olarak onları çok sevdik.Teşekkürler Temel Başkan.Teşekkürler A Takımı.Turnuvaya Kattığınınız Renk ve Güzellik için.

Oynadığı futbol ve mücadele ile tüm Çaykara halkının gönlünde taht kuran A Takımı ise turnuvaya veda etti.

İKİ TEBRİK İKİ TEŞEKKÜR

Yarı Finale yükselen Kaymakamlık Spor ile Çam Otel Spor´u Tebrik ederken Oynadıkları futbol ve Kaymakamlık kupasına kattıkları renkten dolayı Esnaf Sanatkarlar Spor ve A Takımı Spor´a Çaykara Halkı abına teşekkür ediyoruz.

BABA OĞUL SAHADA

Kaymakamlık Kupasının en ilginç olaylarından bir tanesi dün akşam yaşandı.A Takımı Çam Otel Spor karşılaşmasında A Takımında Ak Parti Çaykara İlçe Başkanımız Sayın Temel Şimşek ile oğlu aynı anda sahadaydı./resimler/2017-6/9/1041375385028.jpgAk Parti Çaykara İlçe Başkanımız Sayın Temel Şimşek ve de Kaymakamlık Kupasının En Genç Oyuncusu oğlu.

Büyükleri aratmayan Temel Başkanın oğlu sahada mükemmel mücadele etti.Üstelik bir de gol attı.Bizlere de Baba Oğulu tebrik etmek kaldı.

İLK YARI FİNAL MAÇI

Dün akşam rakiplerini eleyerek yarı final biletlerini ceplerine koyan Kaymakamlık Spor İle Çam Otel Spor 13 Haziran Pazar Günü Oynanacak olan Yarı Final ilk maçında birbirlerine rakip oldular.

KUPADA GÜNÜN PROGRAMI

Kaymakamlık Kupasında bu akşam oynanacak olan iki karşılaşmanın ardından diğer yarı finalistler de ortaya çıkacak.

EĞRİDERE Mİ GÖLBAŞI MI?

Kaymakamlık Kupasının iki güçlü ekibinin mücadelesi tabiri caiz ise nefesleri kesecek.Müzesinde 15 tane Kaymakamlık Kupası bulunan Eğridere Spor bu karşılaşmada tabi ki favori olan taraf.Ancak Dün akşam oynanan Çeyrek Final maçlarında iki favori ekip de turnuvaya veda etti.

Gölbaşı Spor ise Tecrübeli ve de iyi oyunculardan kurulu bir ekip.Uzungöl´ün ihtiyar delikanlıları kolay kolay yarı final biletini Eğridere Spor´a teslim etmeyecektir.

Bize göre şanslar eşit.İyi oynayan kazansın

İSPENDAM YA DA UZUNGÖL

Çeyrek Finalin bir diğer karşılaşmasında ise İspendam Spor ile Uzungöl Spor karşı karşıya gelecekler.İki takım da Grup maçlarında neleri başarabileceklerini hepimize gösterdiler.

Büyük bir mücadeleye sahne olacak olan karşılaşmanın sonucunu tüm Çaykara merakla bekliyor.

BİR BAKIŞTA ÇEYREK FİNAL

  1. TAKIM

SKOR

2.TAKIM

TARİH

SAAT

ESNAF SANATKARLAR SPOR

8

9

KAYMAKAMLIK SPOR

Penaltı Atışları Sonucu Kaymakamlık Spor Yarı Finalde

A TAKIMI

 8

ÇAM OTEL SPOR

Çeyrek Final Maçını 8-4 Kazanan Çam Otel spor Yarı Finalde

EĞRİDERE SPOR

 

 

GÖLBAŞI SPOR

09.06.2017

22.30

İSPENDAM SPOR

 

 

UZUNGÖL SPOR

09.06.2017

23.30

YARI FİNAL MAÇ PROGRAMI

1.TAKIM

 

 

2.TAKIM

TARİH

SAAT

KAYMAKAMLIK SPOR

 

 

ÇAM OTEL SPOR

11.06.2017

22.30

EĞRİDERE SPOR GÖLBAŞI SPOR MAÇININ GALİBİ

 

 

İSPENDAM SPOR UZUNGÖL SPOR MAÇININ GALİBİ

 

11.06.2017

 

23.30

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler: Otel Kaymakamlık Yarı Finalde

İlginizi Çekebilir