Çambaşı Mahallesinden Deprem Bölgesine İki Adet Konteyner Desteği

Çambaşı Mahallesinden Deprem Bölgesine İki Adet Konteyner Desteği

Çambaşı Mahallesi Halkı tarafından Deprem Bölgesinde bulunan vatandaşlara destek olmak amacı ile iki adet Konteyner Desteği gerçekleştirildi.

Çambaşı Mahallesi Muhtarı Sabahattin Sezer’in önderliğinde Çambaşı  Mahallesi Halkı tarafından gerçekleştirilen kampanya kapsamında Deprem Bölgesine Çambaşı Mahallesi vatandaşları tarafından iki adet Konteyner Desteği gerçekleştirildi.

Hazırlanan Konteyner’ler Deprem Bölgesinde bulunan vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere Çambaşı Mahallesi Muhtarı Sabahattin Sezer tarafından Deprem Bölgesine gönderildiler.

Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi ve Trabzon BEMAS Konteynır Fabrikasının destekleri ile gerçekleştirilen çalışma kapsamında hazırlanan konteynırlar bölgeye sevk edildi.

Çambaşı Mahallesi Muhtarlığı ve vatandaşlar tarafından daha önceki dönemlerde de Deprem Bölgesinde bulunan vatandaşlarımıza yönelik çok sayıda Destek Kampanyası gerçekleştirilmişti.Son olarak geçtiğimiz hafta içerisinde 50 adet elektrikli ısıtıcı ve 50 adet  kuzine soba Muhtar Sabahattin Sezer ve ekibi tarafından kamyonetler ile Adıyaman İli Gölbaşı İlçesine getirilerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılması sağlanmıştı.

Gerçekleştirmiş oldukları kampanya ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Çambaşı Muhtarı Sabahattin Sezer ,vatandaşlarımızın kampanyaya çok yoğun bir ilgi gösterdiklerini ve kampanya kapsamında en son gerçekleştirmiş oldukları konteynır desteklerini Deprem Bölgesinde bulunan kardeşlerimize ulaştırdıklarını ifade etti. 

Kampanya ile ilgili olarak hem kampanyanın gerçekleştirilmesi hem de prefabriklerin deprem bölgesine sevk edilmesi aşamasındaki destek ve katkılarından dolayı başta Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu olmak üzere,Çaykara Kaymakamımız Sayın Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok’a teşekkür eden Muhtar Sabahattin Sezer,ayrıca BEMAS Prefabrik Konteynır Fabrikası Yöneticisi Enes Kitapçıoğlu ve Yönetim Kuruluna da kampanyalarına vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.



İlginizi Çekebilir