Çaykara´ya Acı Haber Geldi!

Çaykara´ya Acı Haber Geldi!

Çamlibel Mahallesinden Halil Günlü İnşaattan Düşerek Hayatını Kaybetti

Çaykara Çamlıbel Mahallemizi yakan acı haber Trabzon´dan geldi.Trabzon da inşaatlarda kaynak Ustası olarak çalışan 1965 doğumlu Halil Ünlü inşaattan düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon´da İnşaatlarda kaynak Ustası olarak çalışan Halil Günlü 12 Mayıs 2017 Cuma günü inşaatta kaynak yaparken dengesini kaybederek inşaaattan düştü.Olay yerinde hayatını kaybeden Günlü, Trabzon Adli TIP Kurumuna kaldırıldı.

Evli ve üç çocuk babası olan Halil Günlü´nün beklenmeyen ölümü başta ailesi olmak üzere Çaykara ve Mahallesi Çamlıbel´de herkesi gözyaşlarına boğdu. Ailede 12 kardeşten biri olan Halil Günlü Trabzon Adli Tıp Kurumunda gerçekleştirilecek olan otopsi sonucunun ardından Çamlibel Mahallesine getirilecek.

Merhum Halil Günlü 14 mayıs 2017 pazar günü Çamlibel Mahallemizde kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile mezarlığında defnedilecektir.

Çaykara Gündem ailesi adına merhum Halil Günlü ye Allahtan rahmet başta kederli ailesi olmak üzere tüm Çaykara ve de Çamlibel Halkımıza baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz

İLETİŞİM:

Suat Günlü-0 532 7274604

Yahya Günlü-Çamlıbel mahallesi Eski Muhtarı-0 532 4613453

Hamdi Günlü-0539 4948291



Anahtar Kelimeler: Çamlıbel Yakan

İlginizi Çekebilir