Çapkınoğlu Şirketler Grubundan Darbeye Kınama

Çapkınoğlu Şirketler Grubundan Darbeye Kınama

Çapkınoğlu şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Ekrem Çapkınoğlu yaptığı yazılı açıklama ile ülkemizde yapılan kalkışım hareketini şiddetle kınayarak birlik beraberlik çağrısı yaptı

Çapkınoğlu şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Ekrem Çapkınoğlu yaptığı yazılı açıklama ile ülkemizde yapılan kalkışım hareketini şiddetle kınayarak birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Çapkınoğlu şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Ekrem Çapkınoğlu yaptığı yazılı açıklamanın tam metni :

15 Temmuz gecesi ülkemizde gerçekleştirilen haince kalkışmayı şiddetle kınıyoruz. Ülkemizin geleceği için Milletimizin göstermiş olduğu birlik ve beraberlik ile Demokrasiye sahip çıkışı bizler için gurur kaynağı olmuş , bu menfur olay karşısında Türkiye´nin gücünün ortaya konulmasında tüm Dünya´ya örnek olmuştur. Kahraman Türk  Milleti  olarak bugün olduğu gibi , bundan sonra da her zaman Demokrasiye ve Vatanımıza sahip çıkacağımızın kutsal bir görev olduğunun bilincindeyiz.

Bizler , Ülkemizi yöneten iktidar ve muhalefetiyle Hukukun üstünlüğüne ve Demokrasiye her zaman sahip çıkmalı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder ATATÜRK´ün bizlere emanet ettiği laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyeti´ne her zaman bağlı olmalı ve kanımızın son damlasına kadar sahip çıkmalıyız.

Yaşanan bu süreçte başta Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere , Başbakanımız ve T.B.M.M çatısı altındaki tüm siyasi partilerimizi , Kahraman emniyet görevlilerimizi, TSK ´nin şerefli mensuplarını ve canları pahasına Demokrasiye ve Vatanımıza sahip çıkan Miletimize minnet duyuyor , bu hain ve menfur olaylarda hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Yüce ALLAH´ dan rahmet , değerli ailelerine sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı dönemi aşmak için her Vatansever ülke vatandaşının yapması gerektiği gibi , daha fazla çalışarak üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getireceğimizi kamuoyuna bildiririz.

www.caykaragundem.com



İlginizi Çekebilir