Çatıdan Düşerek Hayatını kaybetti

Çatıdan Düşerek Hayatını kaybetti

Çaykara Yeşilalan Mahallesinden, Samsun Bafra ilçesinde ikamet eden Hafız Rahmi Yücel çatıdan düşerek hayatını kaybetti.

Çaykara Yeşilalan Mahallesinden, emekli öğretmen Temel Yücel ve Ahmet Yücel´in, Samsun Bafra ilçesinde ikamet eden ağabeyleri emekli imam hatip Hafız Rahmi Yücel (85) kontrol etmek için çıktığı çatıdan düşerek hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgilere göre, Hafız Rahmi Yücel (85) Samsun Bafra´da ikamet ettiği 4 katlı binanın çatısını kontrol ederken dengesini kaybederek yaklaşık 15 metre yükseklikteki apartman boşluğuna düştü. Durumu gören eşi 112 acil servise haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Yücel´i önce Bafra Devlet hastanesine, daha sonra Samsun 19 Mayıs tıp fakültesine sevk etti. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Hafız Rahmi Yücel hayatını kaybetti. Yücel´in naşi otopsi için Samsun adlı tıp kurumuna sevk edildi.

Uzun yıllar Trabzon merkezde imam Hatip olarak görev yaptıktan sonra Samsun Bafra İlçesine tayın olan ve oradan emekli olduktan sonra yerleşen Hafız Rahmi Yücel´in ani ölümü başta ailesi olmak tüm sevenlerini yasa boğdu. 

Cenaze 28.12.2018 Cuma günü Çaykara Yeşilalan Mahallesi Merkez Camii´nde cuma namazı müteakip kılınacak namazın ardından aynı yerdeki aile mezarlığına defnedilecektir.

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak Hafız Rahmi Yücel´e Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz. 

İrtibat:

Temel Yücel (Kardeşi): 0530 455 28 36

Hasan Yücel (oğlu): 0537 688 54 18

Hüseyin Yücel (oğlu): 0532 777 16 10

www.caykaragundem.com



İlginizi Çekebilir