ÇAY-DER ´den Trabzon´da Dayanışma Gecesi

ÇAY-DER ´den Trabzon´da Dayanışma Gecesi

Trabzon´da bulunan Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği hemşerilerine yönelik eğlenceli dayanışma gecesi düzenliyor.

Trabzon´da bulunan Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği, hemşerilerine yönelik ?BİRLİK VE BERABERLİK? gecesi düzenliyor. 

Gece 08.03. 2018 Cuma günü akşamı saat 19:00´da Karadeniz Teknik Üniversitesi Sahil Tesislerinde yemekli olarak düzenlenecektir. 

Gecede, Çaykara´nın tarihi ile ilgili Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hikmet Öksüz konuşma yapacak.

Yöremiz Sanatçılarından, Cemal Kaygusuz, Yakup Atalay, Ayten Cansız, Aslan Ardıç, sahne alacak. Ayrıca Prof.Dr.Orhan Durgun Yönetiminde, Mustafa Öztürk´ün çalacağı Kaval eşliğinde Çaykara Horon ekibi gösterilerde bulunacak. 

Ayten Cansız, Dernekpazı Kondu mahallesinden.Trabzon Üniversitesi Devlet konservatuvarında müzik eğitimini sürdürmektedir.

 

/resimler/2019-2/24/1938528602995.jpg

TÜM VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

Dernek olarak Sosyal ve kültürel faaliyetlere önem verdiklerini belirten Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Dr Ahmet Yaşar Zengin, ?hemşerilerimizle dayanışmayı sağlamak için her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Kültür ve Dayanışma Gecesini bu yıl da düzenliyoruz. Tüm hemşerilerimizi gecemize bekliyoruz" dedi. 

NOT: Geceye katılacak olanlar biletleri Trabzon`da bulunan Çaykara-Dernekpazarı derneğinin lokalinden temin edebilirsiniz.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler: Trabzon Dayanışma Gecesi

İlginizi Çekebilir