ÇAY-DER´den, DDK Üyesi Şentürk´e Ziyaret

ÇAY-DER´den, DDK Üyesi Şentürk´e Ziyaret

Ankara-ÇAY-DER Yönetim Kurulu Üyeleri, Devlet Denetleme Kurulu Üyeliğine atanan Çaykaralı Bilal Şentürk´ü ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığında Daire Başkanı olarak görev yaparken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Devlet Denetleme Kurulu Üyeliğine ataması yapılan Bilal Şentürk görevine başladı. 

Ankara´da bulunan Çaykara-Dernekpazarı Kültür Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu başkanı Dr.Nizamettin Şentürk ve yönetim kurulu üyeleri, Denetleme Kurulu Üyeliğine atanan ve göreve başlayan Bilal Şentürk´ü makamında ziyaret ederek tüm Çaykara ve Dernekpazarlılar adına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.  

Denetleme Kurulu Üyesi Bilal Şentürk, ? Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek Dernek yönetimine yapacakları çalışmalarda başarılar diledi. /resimler/2015-10/23/1936590172314.jpgBilal Şentük Kimdir?

1972 yılında Çaykara Ataköy´de doğdu. 1996 yılında Samsun Kaymakam adayı olarak başladığı meslek hayatına Havza Kaymakam refikliği, Sakarya ? Hendek Kaymakam stajı, Antalya Akseki´de Kaymakam Vekilliği yaptı. İngiltere Bath´ da 8 ay süreyle dil kursu ile çeşitli inceleme çalışmalarına katıldı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Anabilim Dalında Yüksek Lisans yaptı. Düzce Yığılca, Sivas-Doğanşar, Afyonkarahisar-Şuhut, Bitlis-Ahlat, Yalova-Termal´de Kaymakam olarak görev yaptı. İçişleri Bakanlığında İller İdaresi Genel Müdürlüğünde şube müdürü, Personel Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı olarak görevlerde bulundu. Şentürk´e başarılar diliyoruz.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Üyesi Şentürk Ziyaret

İlginizi Çekebilir