ÇAYDER Depremzede Vatandaşlar İle İftar Organizasyonunda Bir Araya Geldi

ÇAYDER Depremzede Vatandaşlar İle İftar Organizasyonunda Bir Araya Geldi

Kısa adı ÇAYDER olan Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri İftar Organizasyonunda Depremzede vatandaşlar ile bir araya geldi.

ÇAYDER’e ait olan ve Trabzon Merkezde bulunan öğrenci yurdu depremin meydana geldiği andan itibaren Depremzede vatandaşların hizmetine sunulmuş ve Depremzede vatandaşların tüm ihtiyaçları yaklaşık 2 aydır ÇAYDER Yönetim Kurulu  tarafından karşılanmıştı.

ÇAYDER Derneği Yönetim Kurulu bu defa iftar organizasyonunda Emekli Öğretmen Cevat Şahin tarafından organize edilen İftar yemeğinde öğrenci yurdunda konaklayan Depremzede vatandaşlar ile bir araya geldiler.

İftar Organizasyonuna Yönetim Kurulu üyeleri ile Derneğin Kadın Kolları Başkanı Rahime Usta Süleyman,Başkan Vekili Yunus Emre ,Başkan Vekili Hasan Bülent Aksoy ve Basın Ve Halkla İlişkiler Başkanı Ümmiye Kabaoğlu ile depremzede vatandaşlar katıldılar.

ÇAYDER Basın ve Halkla İlişkiler Başkanı Ümmiye Kabaoğlu, Depremden zarar gören vatandaşlar ile iki ay gibi kısa bir sürede bir aile gibi olduklarını ifade etti.Başkan Kabaoğlu  şu ifadelere yer verdi.

Çay-Der derneği olarak depremzede ailelerimizi ağırlarken,bir nebze olsun hayatlarına dokunmak,acılarını ,sevinçlerini paylaşmak istedik.Misafir ağırlarken bir bakmışsız aile olduk.Misafir olarak ağırlandık.Güzel yurdumun güzel insanlarına bizi bu denli sıcak karşılamalarından dolayı ,derneğimiz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir