ÇAYDER İle İmperyal Hastanesi Arasında İndirim Anlaşması

ÇAYDER İle İmperyal Hastanesi Arasında İndirim Anlaşması

Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği ÇAYDER üyelerine yönelik indirim anlaşmasının bir yenisini sağlık sektöründe Trabzon'da faaliyet gösteren Özel İmperial Hastanesi ile gerçekleştirildi.

Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği ÇAYDER  üyelerine yönelik indirim anlaşmasının bir yenisini sağlık sektöründe Trabzon'da faaliyet gösteren Özel İmperial Hastanesi ile gerçekleştirildi.

ÇAYDER’e  üye olan her üyenin 1. derece yakınlarına (eş anne baba ve bekar çocuk) yönelik ayakta ve yatarak tedavilerde geçerli olacak, alanında uzman hekimlerin bilgi birikimi ve tecrübelerinden faydalanacak, tanı ve tedavi amaçlı teknik donanımını indirimli olarak kullanacak.

Özel İmperial Hastanesi ile Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği arasında indirim sözleşmesini ÇAYDER adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Özel İmperial Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op. Dr. Yusuf Aşık ile Özel İmperial Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı Uzm.Dr. Cemil Bayarslan tarafından  imzaladı. 

İmza töreninde ÇAYDER adına ayrıca Yön. Kur. Üyesi Mehmet Çevik, Yön. Kur. Üyesi Ümmiye Kabaoğlu ve Dernek Müdürü Alptekin Gökhan Şahin hazır bulundu.

ÇAYDER’DEN KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

ÇAYDER ile Özel Emperyal Hastanesi arasında gerçekleştirilen anlaşma doğrultusunda ÇAYDER üyeleri artık indirimden faydalanabilecek.

ÇAYDER konu ile ilgili bir açıklama yayınladı.

İşte O Açıklama:

Değerli üyelerimiz,

İndirim anlaşmalarından yararlanılabilmesi için her üyemizden Özel İmperial hastanesi üye kartı isteyecek olup, üyenin derneğimizden alacakları üye kartını ibraz etmeleri mecburidir. Üye kartların hazırlanma aşaması önümüzdeki hafta tamamlanacak olup, takip eden haftadan itibaren indirimden yararlanmaya başlanıla bilenecektir.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir