ÇAYDER Kadın Kooperatifi Depremden Zarar Gören Vatandaşlar İçin Çalışıyor

ÇAYDER Kadın Kooperatifi Depremden Zarar Gören Vatandaşlar İçin Çalışıyor

ÇAYDER Kadın Kooperatifi Depremden zarar gören vatandaşlar için çeşitli kıyafetler dikerek vatandaşlara ulaştırıyor.

Kooperatif  Başkanı Ayşegül Sayar ile Kooperatif Müdürü Betül Çakır öncülüğünde çalışmalarını sürdüren ÇAYDER Kadın Kooperatifi gönüllü kadınları “El ele örgü kampanyası” kapsamında ürettikleri birbirinden güzel kıyafetleri depremden zarar gören vatandaşlara ulaştırıyor.

Depremden zarar gören vatandaşlar kıyafet taleplerini ÇAYDER Kadın kooperatifine ulaştırıyorlar.Kooperatifteki gönüllü bayanlar ise Kooperatif Başkanı Sayar ve Kooperatif Müdürü Özer’in rehberliğinde çeşitli kıyafetler üreterek Depremden zarar gören vatandaşlara destek oluyorlar.Gerçekleştirilen Programda depremden zarar gören vatandaşlar ile buluşan Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,vatandaşlar ile sohbet ederek sorunlarını dinlediler.

Kaymakam Muhammet Güzel ve Belediye Başkanı Hanefi Tok ayrıca ÇAYDER Kadın Kooperatifi üyelerine göstermiş oldukları örnek Toplumsal Paylaşma ve Dayanışma örneğinden dolayı teşekkür ettiler.

ÇAYDER Kadın Kooperatifi tarafından hazırlanan kıyafetler her ailenin ihtiyacına göre Depremden zarar gören vatandaşlara dağıtıldı.



İlginizi Çekebilir