ÇAYDER Kadın Kooperatifi Ürünlerini Vatandaş İle Buluşturuyor

ÇAYDER Kadın Kooperatifi Ürünlerini Vatandaş İle Buluşturuyor

ÇAYDER Kadın Kooperatifi Ürünlerini Vatandaş İle Buluşturuyor

Çaykara ve Dernekpazarı İlçelerinde bulunan Üretici Kadınların bir araya gelerek Kurmuş oldukları ÇAYDER Kadın Koopratifi üyeleri kendi elleri ile üretmiş oldukları doğal ürünleri Trabzon ve Karadeniz  Bölgesi  insanı ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Kooperatif üyeleri tarafından tamamen doğal bir şekilde üretilen Trabzon İli ve Çaykara İlçesine ait doğal ürünler birinci elden üreticiden direk tüketiciye ulaştırılıyor.

Karadeniz Bölgesinin Doğal ürünlerinden fındık,mısır unu,Kuru Fasülye,çorbalık mısır,ıhlamur,çam sakızı,ada çayı ve kekik gibi doğal ürünlerin içinde yer aldığı koli ÇAYDER Kadın Kooperatifi tarafından Tüketici ile buluşturuluyor.

ÇAYKARA KAYMAKAMLIĞI VE ÇAYKARA BELDİYESİ DESTEK VERİYOR

Trabzon İlinin ve Çaykara İlçesinin doğal ürünlerini yetiştirmek,unutulmaya yüz tutmuş bölgenin geleneksel yiyeceklerini yeniden topluma kazandırmak  ve bölge kadınının ekonomiye aktif olarak katılımlarını sağlamak amacı ile çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ÇAYDER Kadın Kooperatifinin bu güzel ve örnek çalışmaları Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından yakından takip ediliyor ve Kooperatif çalışmalarında kendilerine her türlü destek sağlanıyor.

ÖZEL KOLİNİN İÇİNDE NELER VAR?

ÇAYDER Kadın Kooperatifi tarafından hazırlanan Özel Koli ile ilgili bir Basın Açıklaması gerçekleştirildi.

İşte ÇAYDER Kadın Kooperatifi tarafından gerçekleştirilen O Basın Açıklaması:

 



İlginizi Çekebilir