ÇAYDER'den İstanbul'da İftar Organizasyonu

ÇAYDER

ÇAYDER'den İstanbul'da İftar Organizasyonu

 İstanbul'da bulunan ÇAYDER Geleneksel İftar yemekleri devam ediyor. 

İstanbul’da Fatih ilçesi, Vatan Caddesindeki Çaykara-Denekpazarı Eğitim Vakfında  geleneksel iftar yemekleri verilmeye devam ediyor. Çarşamba ve Cuma günleri verilen iftar yemeğinin maliyetini yönetim kurulu üyeler  tarafından karşılanıyor.

Bu haftaki iftar yemeği Derneğin Yönetim Kurulu üyelerinden; İş adamı Hanifi Yücel,İşadamı Yahya Uzun,İş adamı Alperen Sanisoğlu ve Dr Nedim Uzun  tarafından verildi. Davetlilerle çok yakın ilgisi olan ev sahibi konumumdaki bu isimlerin çok güzel bir organizasyon yaptıkları gözlendi.

Ayrıca Dernek Başkanı Av. Ahmet Turan Öksüzoğlu ve Derneğin Müdürü Yılmaz Baltacı  bir eksiklik olmaması için yoğun gayret gösterdi.İftar yemeğine; Dr Muhammet Ali Yücel, Dr Bekir Yıldız, Dr Orhan Sanisoğlu, Dr Kemalettin Toksoy,Dr Mustafa Yalımol,Dr Lütfğ Kocaman  Eski Dernek Başkanı Av Fahri Kumkumoğlu, Derneğin Başkanı Av Ahmet Turan Öksüzoğlu,Çaykara ve Dernerkpazar'lı olup İstanbul' da başarılı iş adamı olarak tanınan  bazı İşadamları ; Yaşar Şahin, Akın Yerekaban, Ali Erdoğan,Yusuf Şenocak, Kemal Yüce,Cemal Akyüz, Ahmet Hocaoğlu,Kemal Baltacı, Hüseyin Karaçay, Ahmet Özyazıcı, Ahmet Gür, Ali Turan Gür, İsmail Öksüzoğlu katıldı. Ayrıca Emekli Eğitimciler Kemal Yerekaban, Necati Kumkumoğlu,Emekli Polis memuru Zekai Çelebi,Emekli Komiser Hüseyin Yanılmaz,Derneğin Eski Müdürü Ahmet Tekke,Emekli Müdür Kamil Kadıhasanoğlu, Emekli Savcı Zeki Can beyde iftara katılanlar arasında oldu.

Ayrıca  Emekli Müftü Ahmet Okutan Hoca, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kamu İç  Denetçisi olup yeni Emekli  olup İstanbul 'da olan Osman Abanoz ve yakın  arkadaşları da iftar yemeğine davet edilenler arasındaydı.Yemeğe katılanlar yemek ikramını yapan işadamlarına teşekkür ederek  davet salonundan ayrıldılar.



İlginizi Çekebilir