ÇAYDER'den Ortahisar Kaymakamı Demirkale'ye Ziyaret

ÇAYDER

Çaykara Dernekpazarı Yönetim Kurulu ÇAYDER Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale’yi makamında ziyaret etti.

Çaykara Dernekpazarı Yönetim Kurulu ÇAYDER Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale’yi makamında ziyaret etti.

ÇAYDER  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Orhan Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Zengin ve Dernek Müdürü A. Gökhan Şahin  tarafından dernek adına Trabzon Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale’ye makamında bir ziyaret gerçekleştirildi

ÇAYDER Yönetim Kurulu üyeleri,Ziyarette Kaymakam  Gürkan Demirkale' ye derneğin  faaliyetleri, derneğin üyeleri ve derneğin hedef ve amaçları konusunda bilgi verildi. 

ÇAYDER Yönetim Kurulu üyeleri ile Ortahisar Kaymakamı  Gürkan Demirkale Trabzon ve ülkemizin içinde bulunduğu durumlar üzerine faydalı bir ziyaret gerçekleştirildi. Görüşme esnasında Aslen Sivaslı olan Kaymakam  Gürkan Demirkale, Sivaslılar ile Trabzonluların aynı milli duyguları paylaştıklarını ve insan yapılarının aynı olduğunu dile getirdi.

KAYMAKAM GÜRKAN DEMİRKALE’Yİ TANIYALIM

2004 yılı 88. Dönem Kaymakamlık Kursunu tamamlayarak Konya’nın Yunak İlçesinde Kaymakamlık görevine başladı. Buradan Bitlis’in Mutki ilçesine atandı ve 2 yıl görev yaptıktan sonra 2007 yılında imzalanan Müşterek Kararname ile Denizli ili Güney ilçe Kaymakamlığı görevine atandı. Bu esnada askerlik görevini de yerine getirdi.

Yaklaşık 3 yıl Güney Kaymakamlığı, 3 yıl Adıyaman Besni Kaymakamlığı, 4 yıl Muğla Köyceğiz Kaymakamlığı, 4 yıl Amasya Merzifon Kaymakamlığı  yaptıktan sonra 19.08.2021 tarih ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Ortahisar Kaymakamlığına atanan Kaymakam Gürkan Demirkale,  08.09.2021 tarihinde görevine başlamıştır.

Kaymakam Gürkan Demirkale, evli olup, 2 çocuk babasıdır.



İlginizi Çekebilir