Bakanı Soylu, Çaykara´daki Yatırımları Takip Ediyoruz

Bakanı Soylu, Çaykara´daki Yatırımları Takip Ediyoruz

AK Parti Çaykara İlçe Başkanlığının 6. Olağan Genel Kurulu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Çaykara İlçe Başkanlığının 6. Olağan Genel Kurulu İçişleri Bakanı Süleyman soylu´nun katılımıyla gerçekleştirildi.

23 Eylül 2017 Cumartesi Günü Çaykara Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen kongreye, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Çora, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Eski Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık, Hayrat, Araklı ve Beşikdüzü Ak Parti İlçe Başkanları, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, MHP Çaykara İlçe Başkanı İbrahim Toker, Saadet Partisi Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Nuri Kadıoğlu ile halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi./resimler/2017-9/23/2232487903228.jpgÇAYKARA BİZE ENERJİ VERİYOR

Çaykara İlçesine her geldiklerinde vatandaşların kendilerine güç ve enerji verdiğini ifade eden içişleri Bakanımız Süleyman Soylu, bu gün de Çaykara´lı hemşerilerimizden aynı güç ve enerjiyi alabilmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. Siyasetin zor ve meşakkatli bir sanat olduğunu herkesin siyaset yapamayacağını zaman zaman eşinden, çocuklarından ve sevdiklerinden uzakta kalmak zorunda olduklarını sözlerine ekledi. Siyasetin bu ağır yorgunluğunun "Siyaset İnsana Yapılır" mantığı ile yapıldığı zaman, siyasette gönülden gönüle bir gönül köprüsü kurduğun zaman siyasetin isminin ayrılık değil kaynaştırma olduğunu siyasetin isminin özlemek deği,l özlem duyduğu kavramlara kavuşmak olduğunu, hak için siyaset yapanların Okyanusların suyu içerisinde kendisini kuru hissettiğini, siyaset yapanların yardımcılarının Allah olduğunu millete hizmetin en büyük ibadet olduğunu bu işin meşakkatine giren insanların kalplerinin temiz olması durumunda eksiklerinin de millet tarafından hoşgörü ile karşılandığını sözlerine ekledi. 10 Sene boyunca Ak Parti çaykara İlçe Başkanlığı görevini yürüten AK Parti ilçe Başkanı Temel Şimşek´e teşkilat adına teşekkür eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu işin zor ve de meşekkatli bir iş olduğunu Temel Başkanın çok zor bir görevi büyük bir başarı ile tamamlamanın haklı gururunu yaşadığını sözlerine ekledi./resimler/2017-9/23/2234395861085.jpgÇAYKARA´YI HİÇ İHMAL ETMEDİK

Çaykara İlçemizi hiç bir zaman ihmal etmedik. Hizmette ön sıralara koymaya çalıştık. Uzungöl ile ilgili yatırımlara çok büyük önem verİyoruz, Uzungöl´ü kaçak yapılaşmadan bir an önce kurtarmak en büyük görevimiz. 

UZUNGÖL´DE IŞIKLANDIRMA
2017 Yılı içerisinde Uzungöl´ü ışıklandırdık. Göl temizliğine başladık. Planlı ve programlı bir şekilde buna devam edeceğiz. Uzungöl Yöresel ürün Tanıtımı ile ilgili 2 Milyon TL´lik yeni bir yatırımı daha programa alacağız. Uzungöl Ortaokulu Tadilat Çalışmasının gerçekleştirdik. Sağlık Ocağı ile ilgili olarak sürekli doktor bulundurulması ile ilgili gerekli alt yapı çalışmalarını tamamladık. 2017 Yılı Yatırım Programı çerçevesinde Uzungöl-Demirkapı yol bakımı ve İslah çalışması için 1 milyon 250 bin TL´lik bir yatırım gerçekleştirdik. 

ÇEŞİTLİ YATIRIMLAR
Çaykara Hükümet Binası ile ilgili altyapı çalışmaları için gerekli çalışmaların yaptık. Çaykara İlçemizde Mobese kamera sistemini kurulduk. Belediye hizmetlerinin vatandaşlarımıza eksiksiz ulaştırılması için çeşitli iş makinelerinin Çaykara Belediyesine kazandırdık. Of-Çaykara Yol ihalesini gerçekleştirdik.Çaykara Merkezde Kentsel Dönüşüm 1. Etap Çalışmaları için 50 Milyon TL´lik bir kaynak ayırdık.

TURİZM MESLEK YÜKSEK OKULU
Çaykara İlçemizde Eğitim Öğretime başlayacak olan Turizm Meslek Yüksek Okulu için yer teslimi yapıldı. Ayrıca Müdür Atamasını gerçekleştirdık. Sultanmurat Yaylası Kentsel Dönüşüm Projesinin de önümüzdeki aylarda gerçekleştireceğiz.

UZUNGÖL´E ÖZEL YANGIN İSTASYONU
Uzungöl´de tabiata ve yöreye uygun bir yangın istasyonu için gerekli altyapı çalışmalarına başladık. Bu yangın istasyonunun hem Uzungöl´de meydana gelebilecek muhtemel bir yangına hem de muhtemel bir orman yangınına anında müdahale edebilecek.

SEYİR TERASI BİTİYOR
Uzungöl´de Seyir Terası çalışmalarının tamamlanmak üzere. 2018 yaz mevsiminde Seyir Terasının yeni yüzü ile Uzungöl´de hizmetine sunulacak.

YAYLALARIMIZI KORUYACAĞIZ
Yaylalara çok büyük önem veriyoruz. Gelecek nesillere kirlenmemiş doğal bir yayla miras bırakmak zorundayız.  Yaylalarda doğayı bozacak yeşili bitirecek gelişi güzel yapılaşmaya kesinlikle müsaade etmeyeceğiz./resimler/2017-9/23/2235287268319.jpgBAŞKAN ŞİMŞEK´TEN DUYGUSAL KONUŞMA

Aralıksız olarak yaklaşık olarak 10 senedir Ak Parti Çaykara İlçe Başkanlığı görevini yürüten Temel Şimşek Başkan olarak son defa çıktığı kürsüde duygusal bir konuşma ile Çaykara Halkına Teşekkür etti. Kongreye iştirak eden Başta içişleri Bakanı Sayın süleyman Soylu olmak üzere milletvekillerine, AK Parti Trabzon İl Başkanına,İlçe Başkanlarına, Belediye Başkanlarına, Kongrelerine İştirak eden MHP ve saadet Partisi İlçe Başkanlarına teşekkür eden Başkan Temel Şimşek, AK Partinin Ülkemizin her tarafında sadece kongre gerçekleştirmediğini aynı zamanda bu kongrelerini şölen havasına dönüştürerek mutluluklarını insanlar ile paylaştıklarını ifade etti.
Türk siyasetinde hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını ifade eden Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel Şimşek bu kutlu yürüyüşte desteklerini bizlerden esirgemeyen Halkımızdan Allah Razı olsun.2001 Yılında büyük bir coşku ile kurucusu olarak göreve başladığı ve yaklaşık olarak 10 senedier Başkanlık Görevini büyük bir gurur ve onur ile taşıdığı bu kutlu görevde Başkan olarak son defa insanlara seslenmenin hem hüznünü hem de haklı gururunu yaşadıklarını sözlerine ekledi. 10 Sene boyunca kendilerinden her türlü desteklerini esrirgemeyen başta çok kıymetli Çaykara´lı hemşerilerimiz olmak üzere, İlçemiz ak Parti Gençlik kollarına, İlçemiz Ak Parti Kadın Kollarına, Eski Belediye Başkanlarına, 10 sene boyunca birlikte çalışma imkanı buldukları kıymetli Bakanlarımıza ve milletvekillerimize, minnet borçlu olduklarını ve de hepsine teşekkür ettiklerini ifade eden Başkan Temel Şimşek, hizmet süreleri boyunca kendilerinden her türlü desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen halkımıza teşekkür etti. Bütün Ülkemizin İsminden büyük bir gurur ile söz ettikleri :İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´nun bu davaya elini koyduktan sonra milletin yüzünün güldüğünü ifade eden Başkan Temel Şimşek Sayın Bakanımıza şahısları ve  Çaykara Halkı adına teşekkür etti. Son olarak görev yaptığı ve birlikte çalışmaktan dolayı çok büyük bir mutluluk duyduğu Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok´un adaletten ve de liyakattan hiç bir zaman taviz vermeyen mükemmel bir insan ve de örnek bir yönetici olduğunu ifade eden Başkan Temel Şimşek Hanefi Başkanın engin tecrübelerinin kendilerine de yol gösterdiğini ve ufuklarını açtığını sözlerine ekledi.

Kongrede, Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ile AK Parti Trabzon il başkanı birer konuşma yaptı.

KUTLAMALAR OKUNDU
TBMM´deki yoğun Programlarından dolayı Kongreye katılamayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammewt Balta ve Adnan Günnar, Ak Parti MKYK Üyesi ve Trabzoın Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Dernekpazar´lı Enerji Bakanı Berat Albayrak, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Aktaş mesajları okundu.

Kongrede tek liste ile girilen seçimde Muhammet Selçuk Çaykara AK Parti ilçe Başkanlığına seçildi.

/resimler/2017-9/23/2244372122777.jpgYeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu. 

Muhammet SELÇUK 

Dursun Hakki ÇAMURALİ 

Ali KELEŞ 

Bayram KARAÇAY 

Mustafa ŞEKER 

Mahmut Şevket YEŞİLÇİÇEK 

Mevlut YILMAZ 

Recep KOÇİN 

Perihan ÖZER 

Ali ZEYREK 

Dursun Ali GÜNACAR 

Ömer KURŞUN 

Furkan KAMİLOĞLU 

Mehmet İKİNCİ 

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara

İlginizi Çekebilir