Çaykara Adliyesi´nde Yeni Tayinler

Çaykara Adliyesi´nde Yeni Tayinler

2018 Yılı Hakimler ve Savcılar Atama Kararnamesi ile Çaykara İlçemize Yeni Atanan Hakim ve Savcılarımız belli oldu.

2018 Yılı Hakimler ve Savcılar Atama Kararnamesi ile Çaykara İlçemize Yeni Atanan Hakim ve Savcılarımız belli oldu.

16.10.2018 Tarihinde Ankara´da Beştepe Millet ve Kongre Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Kura Çekimi sonrasında Çaykara İlçemize yeni atanan Hakim ve Savcı belli oldu.

Çaykara İlçemizin Yeni Savcılığına Safure Tuğçe Baş atanırken, İlçemizin Yeni Hakimesi ise Şeyma Altan oldu.

Çaykara İlçemize Yeni atamaları gerçekleştirilen Yeni Cumhuriyet Savcımız Safure Tuğçe Baş ile Yeni Hakimimiz Şeyma Altan´ı Yeni Görevlerinden dolayı tebrik ediyor İlçemizdeki çalışmalarında başarılar diliyoruz./resimler/2018-10/18/1232333832893.jpgHAKİM VE SAVCILARIMIZIN YENİ GÖREV YERLERİ DE BELLİ OLDU

Yeni  Atamalar ile Çaykara İlçemizde Görev Yapan Hakim ve Savcılarımızın görev yerleri de değişti.İlçemiz Savcısı Alp eren Durgun Bitlis Cumhuriyet Savcılığı Görevine atanırken Hakim Mehmet Burak Turan ise Yargıtay Tetkik Hakimliği Görevine atandı.

Çaykara Halkı olarak İlçemiz ile Büyük Bir Uyum içerisinde çalışan Hakimimiz Sayın Mehmet Burak turan ve Savcımız Sayın Alp eren durgun´a Çaykara İlçemize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor bundan sonraki görevlerinde üstün başarılar diliyoruz.

Hakim ve Savcılarımız 2016 Yılı atamaları sonucunda İlçemize atanmışlar ve Çaykara İlçemizdeki 2 Senelik Çalışma sürelerinin dolması sebebi ile Yeni Görev Yerlerine atanmışlardı.



İlginizi Çekebilir