Çaykara Anadolu Lisesi Başarıya Doymuyor

Çaykara Anadolu Lisesi Başarıya Doymuyor

Çaykara Anadolu Lisesi Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakalarında Trabzon İkincisi Olmayı Başardı.

Çaykara anadolu Lisesinden bir büyük başarı haberi daha geldi.İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve toplamda 45 Lisenin katılımı ile gerçekleşen Masa Tenisi İl birinciliğinde Çaykara Anadolu Lisesi Final Oynamayı başardı.

Kurulalı henüz çok kısa bir süre olmasına rağmen kazanmadık başarı bırakmayan Çaykara Anadolu Lisesi İlk Mezunlarını 2014 Yılında vermiş ve öğrencilerinin tamamını Çeşitli Üniversitelerin çok önemli bölümlerine yerleştirmeyi başarmıştı .

/resimler/2015-12/8/1837196243157.jpg

2015 Yılı ise tam anlamı ile onların yılı olmuştu.YGS ve LYS Sınavlarında Çaykara´da bulunan diğer Liseler ile birlikte Çaykara İlçesini zirveye taşımayı başardı Çaykara Anadolu Lisesi.Aynen 2014 Yılında olduğu gibi 2015 Yılında da Öğrencilerinin tamamını  Çok önemli Üniversitelerin çok önemli bölümlerine yerleştirmeyi başarmıştı.Tıp Fakülteslerinden tutun da Hukuklarına,Mühendisliklerine kadar her bölüme öğrenci yerleştirmeyi başarmıştı.

Çaykara´da yaşamayan birinin aklına şöyle bir şey gelebilir.Çaykara´da Öğrenciler gece yarılarına kadar ders çalıştırılıyor.Bu şekilde başarı geliyor.Oysa gerçek hiç de sanıldığı gibi değil.

Çaykara´daki Tüm Okullarda olduğu gibi Çaykara Anadolu Lisesinde de hedef aynı.Öğrencilerin hem Akademik olarak başarılı olması hem de Sosyal ve Kültürel Faaliyetler ile Öğrerncilerin kendilerini geliştirmeleri.Topluma Faydalı Sağlıklı düşünen birer birey olarak yetişmeleri.

Daha bundan bir hafta öncesiydi.Çaykara Anadolu lisesi Öğrencisi Seher SOYLU Trabzonumuza Avrupa Şampiyonluğu Yaşatmıştı.Antalya´da yapılan Avrua Federasyon Kupası Muaythai Yarışmalarında Uzungöllü Kızımız Çaykara Anadolu Lisesi 10. Sınıf Öğrencisi Seher SOYLU 51 Kiloda Avrupa Şampiyonu olarak Altın Madalyayı Trabzonumuza kazandırmıştı.

/resimler/2015-12/8/1838100150389.jpg

Ve son başarı yine Çaykara Anadolu Lisesinden geldi.Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Liseler arasında düzenlenen Masa Tenisi İl birinciliği Yarışmalarına Çaykara Anadolu Lisesi de katıldı.Mütevazi kadrosu ve sınırlı imkanlarına rağmen Öğretmen arkadaşımız Beden Eğitimi Öğretmeni Erol MALKOÇ Yönetiminde 11 ve 12. Sınıf öğrencileri Abdurrahim ALBAYRAK,Bedrettin ÇAKMAK,Nurettin ALBAYRAK ve Abdurrahim ERDOĞAN´dan oluşan Oyuncu Grubu Trabzon´da kazanmadık başarı bırakmadı.

Birinci tur maçlarında Beşikdüzü İMKB Fen Lisesini,Sürmene Hasan Sabri Yetmiş Bir Anadolu Lisesini ve Yomra Fen Lisesini Set Vermeden 3-0´lık skorlar ile yenen Çaykara Anadolu Lisesi Adını İkinci Tura Yazdırdı.

/resimler/2015-12/8/1838414838371.jpg

İkinci Tur Maçlarında Soğuksu İmam Hatip Lisesi ve Şalpazarı ÇPL ´yi yine set vermeden 3-0´lık Skorlar ile geçen Öğrencilerimiz İsimlerini Çeyrek Fimnale Yazdırmayı başardı.

Çeyrek Finalde Beşşikdüzü Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesini 3-0,Trabzon Mesleki Ve Teknik Anadfolu Lisesini ise 3-2 yenen Çaykara Anadolu Lisesi Çeyrek Finalin bir diğer maçında ise Turnuvanın iyi takımı Özel Alparslan Lisesine 3-2 Kaybetmesine rağmen Yarı final biletini cebine koymayı başardı.

Müthiş birt çekişmeyer sahne olan Yarı Final Müsabakasında Of M.Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik anadolu Lisesşini 3-2 Mağlup eden Çaykara Anadolu Lisesi Finale çıkmayı başardı.

Finalde Karşılarına Çeyrek Finalde 3-2 kaybetttikleri Özel Alparslan Anadolu Lisesi çıktı ekibimizin.Ve de tıpkı Çeyrwek final maçındas olduğu gibi Final Maçı da nefesleri kesti.Kupa bir Çaykara Anadolu Lisesine Bir Özel Alparsklan Kolejine gitti geldi adeta.Sonuçta ise Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erol MALKOÇ´un dediği gibi"Hocam Onlar bizden daha iyiydiler" Sporcu Kendisinden İyi Olanı da Tebrik Etmesini de bilmeliydi.Ve De Öğretmen arkadaşımuız bunu yapmıştı.Özel Alparslan Lisesi Final Maçında da ekibimizi 3-2 Yenerek Turnuvada Şampiyonluğa ulaşırken Çaykara Anadolu Lisesi ise Turnuvada İkinci olarak Çaykara İlçemize büyük bir gurur daha yaşatmayı başardı.

/resimler/2015-12/8/1839077338932.jpg

Turnuvadan sonra Görüşlerini Aldığımız Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erol MALKOÇ Organizasyonda Çaykara ilçesini en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade etti.Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da planlı ve programlı bir şekilde öğrencileri çalıştırarak Çaykara İlçemize daha büyük başarılar kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Çaykara anadolu Lisesi Müdürü Mustafa DEMİRCİOĞLU ise Okul olarak sadece öğrencilerin başarılarını hedeflemediklerini bunun yanı sıra öğrencilerinin Sosyal ve Kültürel faaliyetlerine de büyük önem verdiklerini ifade etti.Okulda bir çok Sosyal ve Kültürel Faaliyetler düzenlediklerini ifade eden Müdür DEMİRCİOĞLU bunlardan birinin de Sportif anlamda İlçemizi en iyi şekilde Temsil Etmek olduğunu ve masa tenisi takımının elde ettiği başarının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.

Sportif Faaliyetlere bundan sonra da ara vermeden devam edeceklerini ifade eden Okul Müdürü Mustafa DEMİRCİOĞLu Çaykara´ya yeni kupalar ve yeni başarılar kazandırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Bizler de Çaykara Gündem Ailesi olartak İlçemize böylesine önemli bir başarı yaşatan Çaykara Anadolu Lisesi Müdürüne,Öğretmen ve Öğrencilerine Çaykara Halkı adfına teşekkür ediyor,bundan sonraki yarışmalarda başarılar diliyoruz.



İlginizi Çekebilir