Çaykara Anadolu Lisesinden Örnek Etkinlik

Çaykara Anadolu Lisesinden Örnek Etkinlik

Çaykara Anadolu Lisesi Proje Ofisi Tarafından TEOG Sınavlarına Katılacak Olan 200 Öğrenciye Moral Motivasyon Etkinliği Düzenlendi.

Çaykara Anadolu Lisesi Proje Ofisi tarafından TEOG Sınavlarına girecek olan 8. Sınıf Öğrencilerine yönelik Örnek bir etkinlik gerçekleştirildi.

Avrupa Birliği Hibe Fonu Tarafından desteklenen ?Daha Fazla İlgi Daha Az Problem? isimli proje etkinlikleri kapsamında Çaykara İlçemizde bulunan 6 Ortaokulun 8. Sınıflarında okuyan ve bu yıl TEOG sınavına giren 200 Öğrenci ve Öğretmenlerine Proje Ofisi tarafından Uzungöl  İnan Kardeşler´de moral motivasyon yemek etkinliği düzenlendi./resimler/2016-11/23/1712225993775.jpgTEOG Sınavlarından bir gün önce 22 Kasım 2016 Salı Günü düzenlenen yemek ve moral Organizasyonuna Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bakiye Usta ve Erdoğan Karakaş, Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

KAYMAKAM GÜL :BAŞARIDAN KUŞKUMUZ YOK

Çaykara İlçemizin Eğitim alanındaki başarıları ile her zaman gurur duyduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Kaymakamı  Mustafa Gül, Çaykara İlçemizde Eğitim alanındaki bu başarının artık geleneksel hale geldiğini ifade etti. İlçemizin son 6 yılda Trabzon İlimizde TEOG Sınavlarında İl Şampiyonu olduğunu hatırlatan Kaymakam Gül, Öğrencilerin kendilerinden önceki başarı çıtasını daha da yüksek bir noktaya taşımak için öğretmenlerini iyi dinlemeleri ve planlı ve programlı çalışarak bu hedeflerine ulaşacaklarını sözlerine ekledi.

BAŞKAN TOK:GURUR DUYUYORUM

Programda bir konuşma yapan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara Belediyesi olarak her zaman Eğitimin,Öğretmen ve Öğrencilerimizin yanında olduklarını ifade etti.Okullar tarafından hazırlanan her türlü Projeye tüm güçleri ile destek verdiklerini belirten Başkan Hanefi Tok, daha fazla İlgi daha az problem projesi için başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali olmak üzere Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu ve Emeği geçen bütün Öğretmenlere teşekkür etti.

TEOG Sınavına Girecek olan Öğretmen ve Öğrencilerede seslenen Başkan Hanefi Tok, Aylardır Öğretmenlerin büyük bir fedakarlık ile öğrencileri bu sınavlara hazırlamaya çalıştıklarını bu anlamda ne yaparlarsa yapsınlar öğretmenlerimizin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini ifade etti.

DEMİRCİOĞLU: FARKINDALIK EĞİTİMİ

Projeyi gerçekleştiren Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu, programın açış konuşmasında projelerine desteklerinden dolayı Sayın Kaymakamımıza ve Sayın Belediye Başkanımıza Teşekkür dileklerini iletti. İlçe ve Okul olarak hazırladıkları çeşitli projeler ile Öğrencilerimizin Çağdaş Eğitim imkanlarından en mükemmel bir şekilde faydalanabilmeleri için  yoğun bir çaba sarfettiklerini ifade eden Okul Müdürü Mustafa Demircioğlu, projelerinin başarıya ulaştığını görmenin ve bu projeler yardımı ile öğrencilerinin Ülkemizin kaliteli Üniversitelerinin en iyi bölümlerine yerleştirilmelerini görmelerinin kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini ifade etti.

Hazırladıkları ?Daha Fazla İlgi Daha Az Problem? İsimli Projelerinin Ulusal Ajans Destekli Erasmus+K1 programı kapsamında Okul Eğitimi Personel Hareketliliği Projesi olduğunu anımsatan Okul Müdürü Mustafa Demircioğlu, poje Kapsamında Öğretmen ve Öğrenciler tarafından İtalya,Romanya ve Hırvakistan´a Eğitim hareketliliği ile ilgili Etkinlik Hareketliliğinin gerçekleştirildiğini ifade etti./resimler/2016-11/23/1712540994463.jpgOkullarında Çalışan Öğretmenlerin bu Ülkelerde kendileri için düzenlenen kurslara katıldıklarını ifade eden Okul Müdürü Mustafa Demircioğlu,bu Kurslar kapsamında Kurum Ziyaretleri dahil bir çok etkinlik gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi.

Kurslarda Genel Anlamda Dezavantajlı Çocukların Topluma Kazandırılması konusunun işlendiğini sözlerine ekleyen Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu, Projenin yaygınlaştırılması amacına yönelik olarak 23 Kasım´da TEOG Sınavlarına katılacak olan öğrencilere yönelik etkinliği gerçekleştirmek sureti ile Projeleri için öğrenciler açısından farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti.

TEOG  Sınavlarına katılacak olan tüm öğrencilere başarılar dileyen Mustafa Demircioğlu hazırladıkları örnek proje ile Ortaokulda Okuyan Öğrencilerimize Model olmaya çalıştıklarını ilerleyen dönemlerde öğrencilerimizin de birbirinden güzel projeler ile karşılarına çıkmalarını arzu ettiklerini ifade etti./resimler/2016-11/23/1714010370747.jpg  Konuşmaların ardından öğrenciler afiyetle öğle yemeklerini yediler.Yemeğin ardından değişik okullardan gelen 8. Sınıf öğrencilerinin birbirleri ile kaynaşmaları için Uzungöl Gezisi düzenlendi.Aylardır sınavlara hazırlanan öğrenciler sınava bir gün kala Uzungöl´de muhteşem bir şekilde dinlenerek sınava katılmış oldular.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara gündem gazetesi



İlginizi Çekebilir