Çaykara Ataköy Hastanesini Tanıyalım!

Çaykara Ataköy Hastanesini Tanıyalım!

Çaykara Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde uzman doktor olarak görev yapan Dr.Ali Erdoğan 9 Eylül Cumartesi Canlı yayında hastane tanıtımı ve madde bağımlılığı konusunda bilgi verecek.

-Yıllardır ülkemizin kanayan yarası olan uyuşturucu madde kullanımında Türkiye´deki yaş ortalaması ne kadardır?

-Ölümle sonuçlanan ciddi rakamlar ne kadardır?

-Çocuğumuzun madde bağımlısı olduğunu nasıl anlarız?

-Nasıl önlem alırız?

-Tedavi yolları nelerdir?

-Ailelere düşen görevler nelerdir?

-Tedavi süreci ne kadardır?

-Tekrarlanmaması için neler yapılabilir?

-Ataköy Ruh ve Sinir Hastenesinin mevcut durumu nedir?

-Hangi hastalar Tedavi görüyor?

-Bölge hastanesi olarak hangi llere hizmet veriyor?

Birçok sorunun aydınlanacağı program 09 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 16:00´da Trabzon´da yayın yapan Mercan FM ve Radyo Bordo Mavi´nin ortak canlı yayınında Çaykara Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi´nde görev yapan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Erdoğan katılımıyla gerçekleşecek. 

Bilindiği üzere, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Giresun, Bayburt, Ordu, Ardahan ve Ağrı gibi illerden gelen hastalara hizmet veren Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi 2003 yılında 50 yatak kapasitesi ile  hizmete açılmıştır. 2006 yılında 65 yatak kapasitesine çıkarılmıştır. İlk hasta yatışı 2004 yılının  haziran ayında yapılmıştır. Daha sonra ihtiyaçtan dolayı yatak kapasitesi 88´e çıkarılmıştı.

Uzman Doktor Ali Erdoğan´ın hastaların durumu tedavi yöntemleri ve uygulanan terapileri daha önce 11 Hazıran 2017 tarihinde TRT Trabzon Radyosuna canlı yayına katılarak anlatmişti.

Dr. Ali Erdoğan, daha önce katıldığı TRT Trabzon Radyosunda yaptığı açıklamaları dinlemek için aşağıdaki videoyu tıklayınız.Dr.Ali Erdoğan Kimdir?

1984 Yılında Antalya´nın Serik ilçesinde doğdum. İlk ve orta öğretimimi Antalya´nın Serik ilçesinde tamamladım. 2008 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. 2008 yılında Erzurum Hınıs Devlet Hastanesinde acil hekimliği yaptım.2012 yılında Akdeniz Üniversitesi Psikiyatri Ana Bilim Dalında uzmanlığa başladım.2016 yılında uzmanlık eğitimimi tamamlayarak psikiyatri uzmanı olarak görev yapmaya başladım. Bilişsel davranışçı terapi, cinsel işlev bozukluğu terapisti, emdr, aile terapisi, destekleyici terapi konularında eğitimler aldım.2017 yılında atandığım Atakoy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde görev yapmaya başladım.

/resimler/2017-9/8/0007044473875.jpgHaber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir