Çaykara Bakanını Ağırladı

Çaykara Bakanını Ağırladı

Çaykara İlçesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Trabzon Milletvekillerini Ağırladı

ÇAYKARA BAKANINI AĞIRLADI

İçişleri Bakanımız Trabzonlu Hemşerimiz Süleyman Soylu  16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Anayasa Değişikliği ile ilgili Referandum çalışmaları kapsamında Çaykara İlçemizi ziyaret ettiler.

/resimler/2017-3/27/1956518877573.jpg

27 Mart 2017 tarihinde beraberinde Ak Parti Trabzon Milletvekillerimiz Sayın Adnan Günnar,Sayın Salih Cora,Sayın Muhammet Balta,Ak Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekilimiz Sayın Ayşe Sula Köseoğlu,Ak Parti Trabzon İl Başkanımız Sayın Haydar Revi ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte Çaykara İlçemize geldiler.

/resimler/2017-3/27/1950188072468.jpg

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve beraberindeki Protokol Üyelerini  Çaykara İlçemize gelişlerinde Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel Şimşek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,MHP Çaykara İlçe Başkanı İbrahim Toker  ve kalabalık bir halk topluluğu karşlıladı.

BİNİCİLİK KULÜBÜNDEN KARŞILAMA

Çaykara Binicilik Kulübü Tarafından İçişleri Bakanımızın İlçemize teşriflerinden dolayı İlçemize girişleri esnasında bir karşılama töreni gerçekleştirildi.

Çaykara Köprü girişinde otobüsten inen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve braberinde bulunan Milletvekillerimiz halkın yoğun sevgi gösterileri eşliğinde yürüyerek konuşmaların yapılacağı protokol alanına geldiler.

/resimler/2017-3/27/1951056699368.jpg

Çaykara Halkımızın yoğun bir katılım gerçekleştirdiği ve de binlerce kişinin alanı doldurduğu Çaykara İlçemizde havanın soğuk olmasına rağmen köylerden ve de İlçe Merkezinden gelen binlerce vatandaş bu tarihi günde İçişleri Bakanımızı ve de vekillerimizi İlçemizde ağırladılar.

Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu ile Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu  Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu,Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Çakır da Çaykara İlçemizi bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

ŞİMŞEK BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu olmak üzere programa katılan tüm milletvekillerimize,Trabzon İl Başkanımıza,Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve de misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür eden Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel Şimşek ayrıca bu özel günlerinde alanı doldurarak kendilerini yalnız bırakmayan Çaykara Halkına da teşekkür etti.

Konuşmasında 16 Nisanda gerçekleştirilecek olan Referandumun önemine değinen Başkan Temel Şimşek Referandum için şu ana kadar çok çalıştıklarını 20 gün daha aynı tempo ile çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

/resimler/2017-3/27/1951342895641.jpg

Ak Partinin temel politikasının insanı yaşat ki devlet yaşasın olduğunu ifade eden Başkan Şimşek partilerinin 15 yıl boyunca Ülkemize sayısız hizmetler verdiğini ve de her alanda İz Bıraktığını sözlerine ekledi.

Bu gün İlçemizde Misafir Ettiğimiz Trabzonlu Hemşerimiz ve de İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´nun İçişleri Bakanlıkları döneminde terörün ve de teröristlerin korkulu rüyası olduğunu anımsatan Başkan Temel Şimşek Bakanımızın terör bitene kadar bana uyku haram sözlerini anımsattı.

Ülkemizin Ak Parti ile birlik ve beraberlik içerisinde daha nice seçim ve başarılara imza atacağını ifade ederek sözlerini tamamlayan Başkan Temel Şimşek  mitinge katılan herkese bir kere daha teşekkür etti.

TOKER-HERKESE TEŞEKKÜR

Mitingte bir konuşma yapan MHP Çaykara Belde Başkanı İbrahim Toker Bakanlarımızı ve de vekillerimizi Çaykara İlçemizde misafir etmekten çokı büyük onur duyduklarını ve de bu anlamlı mitingte kendilerini yalnız bırakmayarak alanı dolduran tüm Çaykara Halkına teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

BAŞKAN TOK 16 NİSAN MİLAT OLACAK

İlçemizi ziyaretlerinden dolayı başta İçişleri Bakanımız SAyın Süleyman Soylu Olmak üzere tüm milletvekillerimize Belediye Başkanlarımıza ve de Parti yöneticilerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ayrıca bu gün mitinge göstermiş olduğu ilgi ile tarihi bir duruş sergileyen Çaykara´lı tüm hemşerilerine teşekkür etti.

/resimler/2017-3/27/2001025841066.jpg

16 Nisan tarihinin tarihimizin en önemli sayfalarından bir tanesi olacağını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok bu tarihte insanlarımızın önüne konulmuş olan tüm engellerin ortadan kalkacağını ve de insanlarımızın aktif olarak yönetimde söz sahibi olacaklarını ifade etti.

KÖSEOĞLU-16 NİSAN DEVRİM OLACAK

Çaykara İlçemizde bulunmaktan ve de Çaykara Halkı ile birlikte olmaktan çok fazla mutlu olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Ak Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekilimiz Ayşe Sula Köseoğlu Çaykara Halkını çok sevdiğini ve de fırsat buldukça da Halkımız ile bir arada bulunmaktan büyük bir keyif aldığını ifade etti.

/resimler/2017-3/27/1951562548226.jpg

Cumhuriyet Tarihi boyunca 93 senelik zaman diliminde 65 Hükümetin kurulduğunu bunun da her 1.5 senede bir Ülkemizde hükümet değişikliği ve de doğal olarak siyasi istikrarsızlık ortaya çıkardığını ifade eden Ayşe Sula Köseoğlu 16 Nisan tarihinde ise bir devrim yaşanacağını ve de halkımızın vereceği evet oyu ile bu mantığı değiştireceğini ifade etti.

SOYLU-ÇAYKARA MUHTEŞEM BİR İLÇE

Daha sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Çaykara Halkımıza hitap ettiler.İşte Sayın Bakanımızın mitinginden yaptığımız alıntılar.

Çaykara Halkımızın bana ve arkadaşlarıma göstermiş oldukları bu sıcak ve yakın ilgiye samimiyete ve de karşılamaya gönül dolusu teşekkür ediyorum.

İKİ GÜZEL HABER

Çaykara Halkımıza iki güzel haber getirdim.Önce onları vereyim.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve de Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım´ın Çaykara Halkımıza özel selamları var.İlk olarak bu güzel selamları sizlere ileteyim.

Arkadaşlarım ile birlikte Günlerdir yollardayız.Çok çalışıyoruz.Çok yoruluyoruz.Her sabah saat 4´lere kadar çalışıyoruz.Ancak halkımızın bizlere göstermiş oldukları bu sıcak ilgi inanın ki bizlere tüm yorgunluğumuzu unutturuyor.

TARİHİ BİR KARARIN ARİFESİNDEYİZ

Türk Milleti tarihi boyunca çok önemli ve de tarihi kararlar almıştır.Ve de bu kararların hiç bir tanesinde yanılmamıştır.Günümüzde de tarihi bir kararın arifesindeyiz.

Ülkemizi güçsüz düşürmek için bir takım şer odaklarının her türlü oyuna baş vurduğunu ifade eden Bakan Soylu darbe yaptılar,ekonomik kriz çıkardılar,siyasi kriz çıkardılar,Ülkemizi korku tüneline sokmaya çalıştılar yüzde bin beş yüz ile bu ülkeyi yönetenlere borç aldırdılar ancak Milletimizin sağlam ve karakterli duruşunu hiçbir şekilde bozamadılar şeklinde konuştu.

ÜLKEYİ MİLLET YÖNETECEK

Ülkeyi yönetmeye aday olanların ve de Ülkemizi bölmeye parçalamaya çalışanların insanımıza yan baktığını,millete tepeden baktıklarını çeşitli tarihlerde gerçekleştirilen darbeler ile insanlarımızın önüne pranga vurulmaya çalışıldığını ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu  insanlarımızın aşağılandığını,dinini ve de inancını yaşayamadığını,itibarımız ile oynandığını,değerlerimiz ile alay edildiğini  ancak şimdi 16 Nisan´dan itibaren tüm bunların tarih olacağını artık bu Ülkeyi Milletin kendisinin yöneteceğini sözlerine ekledi.

BİZİ TERÖR İLE SUSTURMAK İSTİYORLAR

Dış güçlerin Ülkemizi terör ile tehdit ederek baskı altına almaya çalıştığını ve de bu şekilde korku imparatorluğu yaratmayı hedeflediklerini ifade eden Bakan Soylu eski günlerin artık geride kaldığını 16 Nisan tarihinde milletin küçük adım atmayacağını artık büyük adımlar atmanın zamanının geldiğini sözlerine ekledi.

/resimler/2017-3/27/1952233553745.jpg

Tarihin her döneminde Avrupa´nın maşalarını devreye soktuğunu bir gün yargıyı,bir gün medyayı,bir gün danıştayı bir gün İMF´yi devreye sokarak kriz çıkarmaya çalıştıklarını ifade eden Bakan Soylu 16 Nisan´da tüm bu kargaşaların ortadan kalkacağını ve de tek patronun millet olacağını sözlerine ekledi.

KANDİL´E MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Kandil ilin Ülkemizi bölmeye çalıştığını ancak devlet güçlerinin teröristlerin tepesine bindiğini ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hiçbir gücün Türkiye´ye müdahale etmesine asla müsaade etmeyeceklerini,bir zamanlar aldıkları birkaç oy ile özerklik ilan edeceklerini ifade edenlerin bu gün boylarının ölçülerini aldıklarını ve de hepsini hapise tıktıklarını sözlerine ekledi.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Ülkemizi Yöneten insanlar olarak gerek Cumhurbaşkanımızın gerekse kendilerinin  sorumluluklarının farkında olduklarını ifade eden İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu uyguladıkları kararlı politikalar ile hem terörü bitireceklerini hem de Ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan tüm oyunları bozacaklarını sözlerine ekledi.

DÜNYAYA AYDINLIK MEŞALESİ YAKACAĞIZ

Bu coğrafyanın sahibinin Allah(CC) olduğunu kendilerinin ise bu coğrafyada söyleyecek sözlerinin bulunduğunu ifade eden Bakan Soylu İyiliklerin peşinde olduklarını kötülüklerden ise sakınmaya çalıştıklarını ifade etti.Bu düşüncelerini sadece 780 000 kilometrekarelik vatan toprağına değil tüm dünyaya anlatacaklarını ifade eden Bakan Süleyman Soylu bu coğrafyanın tüm dünyaya nasıl aydınlık meşalesi saçtığını tüm dünyaya kararlı bir şekilde anlatacaklarını sözlerine ekledi.

KILIÇDAROĞLU SİSTEMİ BİLMİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Anayasa Değişikliği Kitapçığını okuma dahi okumadığını ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sayın Kılıçdaroğlu´nun mitinglerinde yaptığı beyanatlardan Anayasa Değişikliğinden haberinin olmadığının açık bir şekilde ortaya çıktığını sözlerine ekledi.

SİSTEMİN GÜCÜ KALMADI DEĞİŞMESİ LAZIM

Cumhuriyet tarihi boyunca kurulan hükümetlerin ömrünün kısa olmasının en önemli sebeplerinin iflaslari,koalisyonlar,işten çıkarmalar,devalisyonlar olduğunu ve de bu sistemin gücünün Anayasayı Başbakanın suratına fırlatmak kadar olduğunu ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu  bu sistemin bizleri Ülke olarak aydınlık yarınlara taşımaya gücünün kalmadığını Ülkemizin çok büyük badireler atlattığını ,bu Ülkenin 15 Temmuz akşamını unutmasının mümkün olmadığını  o gece insanlarımızın üzerine tankların sürüldüğünü ifade etti.

ÜLKEMİZ ŞANTİYE HALİNE GELDİ:

Boğaz Köprüsü,Kanal İstanbul,Üçüncü Köprü,Marmaray gibi binlerce proje ile artık Ülkemizin bir şantiye haline geldiğini ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu etrafımızdaki tüm ülkelerde yangınlar ve savaşlar varken Ülkemizin artık geleceğe umut ile bakan bir ülke olduğunu sözlerine ekledi.

YETER?SÖZ MİLLETİNDİR

Ülkemizin güzel Cumhuriyeti ile her defasında ayağa kalkmaya çalıştığını ancak her seferinde ayaklarına prangalar vurularak hedefinden uzaqklaştırıldığını ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 16 Nisan´da Yeter Söz Milletindir diyeceklerini ve de bundan sonra hiç kimsenin önümüze prangalar koyamayacağını ifade etti.

Dış güçlerin ve de bu Ülkeye ihanet edenlerin bu Ülkeyi soyduklarını sonra da dönüp bunun maliyetini yine bu ülkeye ödettiklerini ifade eden Soylu Ülkemizin zayıf bir sistem ile yönetildiğini ifade etti.

GOL ÜSTÜNE GOL

Bir futbol takımında takımın kötü oynaması durumunda teknik heyet tarafından talkımda değişikliklerin yapıldığını ver de bu şekilde takımın toparlandığını ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ülkemizin 1960,1971 ve 1980´de üst üste üç gol yediğini 27 Nisan´da bir gol daha yediğini,Gezi Olayları ile kalesinde bir gol daha yediğini,17-25 Aralık ve 6-7 Ekim tarihlerinde 2 gol daha yediğini,15 Temmuz´da ise son golü kalesinde gördüğünü ve de bu sistemde yeni bir golün ne zaman geleceğinin belli olmadığını artık bu takıma müdahale zamanının geldiğini  16 Nisan´da sahaya milletin ineceğini ve de bundan böyle Millet olarak küçük adımlar değil büyük adımlar atacaklarını sözlerine ekledi.

BAHÇELİ´DEN ALLAH RAZI OLSUN

Referandum sürecinde kendilerine destek vererek Örnek Bir Devlet Adamlığı gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´ye teşekkür eden Bakan Soylu kendilerinin MHP ile uzlaştıklarını Kılıçdaroğlu´nun ise Feto ve Pkk ile uzlaştığını sözlerine ekledi.

DOĞUDA KIŞ YOK

Geçmiş dönemlerde özellikle kışl aylarında doğuda operasyon yapılmadığını ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şimdi ise doğuda kış mış tanımadıklarını operasyonların gece gündüz devam ettiğini ifade etti.

Askerlerimizin doğuda aslanlar gibi savaştıklarını ve de mücadele ettiklerini ifade eden Bakan soylu askerlerimizin teröristlerin peşinden aslanlar gibi gittiğini teröristlerin ise fare gibi kaçtıklarını sözlerine ekledi.

AKITTIKLARI KANIN HESABINI ÖDETECEĞİM

İçişleri Bakanlığı döneminde Pkk´ya kan kusturduğunu ifade eden Bakan Soylu Pkk´ya ve bunların işbirlikçilerine akıttıkları her damla kanın hesabını sormazsa namert olduğunu yaptıkları her olayın failine hesap sormadan asla gönlünün rahat etmeyeceğini sözlerine ekledi.

PKK HAYIR DİYOR

Pkk evet çıkarsa biz yandık diyor diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Pkklıların canlarının derdine düştüklerini sadece dün 39 teröristin ele geçirildiğini ifade etti.

HEPSİNİN ELİNDE BAYRAK VAR

Güneydoğu´nun her tarafını karış karış gezdiğini Kulp,Silvan,Hani,Hozat,Siirt,Pervari,Şırnak,İdil,Özalp ve daha yüzlerce yere gittiğini ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oralarda yaşayan tüm vatandaşlarımızın tıpkı Çaykara İlçemizde olduğu gibi kendilerini bayraklarla karşıladığını insanlarımızın kardeş olduğunu sadece şer odaklarının toplumu ayrıştırma çabası içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

BU MAKAM BANA HARAM OLSUN

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde 13-14 yaşındaki çocukların kandırılarak dağa çıkarıldıklarını ve de bu çocukların ailelerinin isyan içerisinde olduklarını ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kendilerinin de anne baba olduklarını bundan sonra o çocukların bir daha dağa kaçırılamayacağını eğer o çocuklar bir daha dağa kaçırılacak olursa oturduğu bu makamın kendisine haram olması dileklerini iletti.

Bu ülkede kaset olaylarının yaşandığını,bu ülkede bir gecede 25 milletvekilinin bir partiden istifa ettirilerek hükümetin düşürüldüğünü ifade eden Bakan Soylu şimdiye kadar kim güçlü ise onun hükümet olduğunu ama bunun artık tarih olduğunu bundan sonra milletin yönetimi ele alacağını ifade etti.

MİLLETİN SAĞLAMASINI YAPACAĞI BİR SİSTEM

Yargının şimdiye kadar kimde olduğunu soran Bakan Soylu yargının şimdiye kadar bu ülkeyi kaosa sürükleyen en önemli etkenlerden bir tanesi olduğunu bundan sonra ise yargıyı ya hükümetin belirleyeceğini, ya da milletin belirleyeceğini sözlerine ekledi.Ülkeye milletin sağlamasını ve de değerlendirmesini yapacağı bir yargı sistemi getireceklerini ifade eden Bakan Soylu yeni sistemin en önemli yeniliklerinden bir tanesinin de gençlere siyaset yapma imkanı vermek olduğunu ifade etti.

20 yaşındaki bir delikanlının askere gittiğini Ülkesi için gerekirse şehit olduğunu ancak seçilemediğini ifade eden Bakan Soylu bu engeli de ortadan kaldırdıklarını ve de gençlere siyaset yapma imkanı tanıdıklarını sözlerine ekledi.

16 NİSAN-300 SENELİK FIRSAT

Gençlerin dinamizmini toplum ile birleştireceklerini  seneler boyunca başörtülü vekil olmaz diyerek kadınlarımızın siyaset sahnesinden dışlandıklarını anımsatan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 16 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan Referandum Fırsatının bu Ülkenin eline 300 yılda bir geçmiş olan en önemli fırsat olduğunu sözlerine ekledi.

Eski Anayasa ile Ülkemizi parçalamak isteyen dış mihrapların Ülkemize hep tuzak kurduklarını anımsatan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu  bu gün Çaykara İlçesinde gördüğü insanlardaki cesaretin Çaykara İnsanının doğasında var olduğunu Türkiye´yi hedefleri ile birleştirecek yeni bir Anayasayı hep birlikte yapacaklarını ifade etti.

ÇAYKARA TÜM YORGUNLUĞUMU UNUTTURDU

Çaykara´da gördüğü muhteşem atmosferin tüm referandum yorgunluğunu unutturduğunu ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 16 Nisan´da Çaykara İlçemizden tarihi bir rekor beklediklerini ve de Çaykara Halkımıza bir müjde vererek konuşmasını tamamlayacağını ifade etti.

Bakanımızın Çaykara İlçemize verdiği müjde Çaykara Bayburt Tüneline yakında başlanacağı müjdesidir.

SEVGİ SELİ

Konuşmasının sonunda insanların sevgi seli ile karşılaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milletvekilleri yoğun izdihamın yaşandığı konuşma alanından yaklaşık 1 saatte çıkabildiler.

 

 



Anahtar Kelimeler: Çaykara Bakanını Ağırladı

İlginizi Çekebilir