Çaykara Belediye Başkanı Ziyaretçi Rekoru Kırdı

Çaykara Belediye Başkanı Ziyaretçi Rekoru Kırdı

Çaykara Belediye Başkanı Tok, göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Başkan Tok´u 1.5 yılda binlerce kişi ziyaret ederek rekora imza attı.

Göreve geldiği ilk gün "Kapımız herkese açık olacak" diyerek sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sergileyen Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Belediyedeki Makam kapısını saat gözetmeksizin her vatandaşa açarken, mesai dışında Çaykara Mahallelerini gezerek, vatandaşların istek ve sorunlarını da yerinde dinlemeye devam ediyor. Göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşlardan büyük ilgi gören Başkan Tok´u 1.5 yılda makamında binlerce kişi ziyaret ederek rekora imza attı.

Vatandaşların mutluluğunu ve üzüntüsünü paylaşan Başkan Tok, Alışılmışın dışında bir Başkan profili çiziyor. Trabzon´un ikinci büyük Coğrafyasına sahip Çaykara´yı düşünün, mahalle yolu bozulan, suyu kesilen, canı sıkılan ve hatır sormak için Tok´un makamında soluğu alıyor. Herkese karşı aynı güler yüz ve hürmetle yaklaşan Tok, Sosyal belediyeciliğin vatandaşla buluşmanın en güzel örneklerini veriyor.  Anadolu´da, ?Vatandaş her türlü sıkıntısını mutlaka başkana iletmenin ve bizzat başkan tarafından çözüm bulmasını ister. Bu durum,  Çaykara´da vatandaşın sorunlarını başkana iletmenin ötesinde Başkanı görmek, hasret gidermek, hal hatır sormak için de Başkanın makam kapısı çalınıyor./resimler/2015-9/1/2310561986914.jpg"VATANDAŞLA İÇ İÇE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Vatandaş odaklı yöneticilik anlayışı ile işbaşına geldiğini söyleyen Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Belediyeler vatandaşın evidir. Birbirimizi severek, anlayarak ve konuşarak Çaykara´nın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz.  Önemli olan vatandaşla doğru iletişim köprüsünün tahsis edilmesidir. Halkımızın görüş ve önerileri bizim için çok önemlidir. Vatandaşımızla birlikte ilçeyi kalkındırmak için çalışıyoruz. Çaykara Belediyesine gelen vatandaşlarımız artık kapalı kapılar ardında beklemiyor. Benim odam dahil belediye bünyemizde yer alan bütün birimlerin kapıları göreve geldiğimiz ilk günden itibaren açık. Vatandaşıyla bütünleşen bir belediye durumuna geldik. Bugüne kadar gösterilen ilgi beni ve çalışma arkadaşlarımı memnun etti. Bu ilgi çalışma azmimizi de daha çok güçlendiriyor" dedi./resimler/2015-9/1/2332484019217.jpgHaber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir