Çaykara Belediye Parkı Büyüyor

Çaykara Belediye Parkı Büyüyor

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´un Katkıları İle Araç Parkı Her Gün Büyüyor

ÇAYKARA BELEDİYESİ ARAÇ PARKI GÜÇLENİYOR

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Yeni Nesil çevre dostu Damperli Kamyonu Belediye Araç filosuına dahil etti.

Çaykara Belediyesi tarafından alınan kamyon kum ve malzeme taşıma işlerinde daha dinamik bir ortam hazırlamış olacak.Daha hızlı ve de daha dinamik bir şekilde Çaykara halkımıza hizmet vermiş olacak.

Konu ile ilgili olarak Gazetemize açıklamalarda bulunan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Yeni alınan kamyonun ilçemize hayırlı olmasını diledi.Kamyonun acil taşıma işlerinde çok işlevsel ve de yararlı olacağını ifade eden Başkan Tok her yıl ihtiyaç durumlarına göre araç parklarını güçlendirdiklerini ve de yeni alınan kamyonun da İlçemizin ihtiyaçları doğrultusunda alındığını ifade etti.

/resimler/2017-1/31/1451165395713.jpg

Bir Kurumun en büyük gücünün ve de kapasitesinin araç parkında bulunan araçları ile eşit orantılı olduğunu ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok  günümüzde gelinen noktada Çaykara Belediyesi araç parkı ile gurur duyduklarını ve de insanlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak tüm araçların parklarında mevcut olduğunu sözlerine ekledi.

Göreve geldikleri günden bu yana araç parklarını genişletmeyi ve de büyütmeyi hedeflediklerini ifade eden Başkan Hanefi Tok İş makinelerinin İlçemizin dört bir tarafında devam eden çalışmalarda Çaykara´lı hemşerilerimizin hizmetinde olduklarını ifade etti.

İş makinewlerinde sıkıntı olması ya da İş Makinelerinin yeterli olmaması durumunda insanlarımıza arzu ettiğiniz kaliteli hizmeti taşıyamayacağınızı ifade eden Başkan Hanefi Tok  ayrıca gece gündüz hizmet aşkı ile mesai kavramı tanımadan insanlarımıza hizmet veren Belediye Personeline de teşekkür etti.



İlginizi Çekebilir