Çaykara Belediyesi ´Engelleri´ Kaldırılıyor

Çaykara Belediyesi ´Engelleri´ Kaldırılıyor

Çaykara Belediyesi, engellilerin engellerini kaldırmaya devam ediyor.

Çaykara Belediyesi Hayırsever Vatandaşların yardımıyla - Engelli vatandaşlara 3 Adet yürüteç, 10 adet baston ve 3 adet engelli arabası verdi.

´Asıl engelliler engellerini aşamayanlardır´ sloganıyla çalışmalarını sürdüren Çaykara Belediyesi hayırsever vatandaşlardan aldığı yardımlarla ilçemizdeki engelli vatandaşlarımıza, dezavantajlı bireylerin sorunlarını çözmeye önemli katkılar sağlıyor. 

Engelleri kaldırmak için ilçemiz işadamları ve şehirde bulunan sivil toplum örgütlerinin ile sürekli diyalog halinde olurken, yardıma muhtaç engellilere yönelik yardımlarda bulunuyor./resimler/2016-10/27/2109255775168.jpgÇaykaralı olup yurt dışında yaşana hayırsever vatandaşlarımızdan Alibey Saka ve Abdulmuttalip Saka engelli vatandaşlarımıza verilmek üzere, Çaykara Belediyesine 3 Adet yürüteç, 10 adet baston ve 3 adet engelli arabası hediye etti. Almanya´da ikamet eden, Alibey Saka ve Abdulmuttalip Saka, Almanya´dan getirdikleri 3 Adet yürüteç, 10 adet baston ve 3 adet engelli arabasını Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´a teslim etti. 

Belediye Başkanı Hanefi Tok, teslim esnasında yaptığı konuşmada, Belediye olarak, Bu tür sosyal sorumluluk projeleri ile engelli olan vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldırmayı hedefliyoruz. Hepimiz birer engelli adayıyız ve bunu düşünerek çalışmalarımızı yapmalıyız. Bu yardımı yapan Alibey Saka ve Abdulmuttalip Saka´ya duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. İşadamlarımızdan bu konuda yardımlarını bekliyoruz,?dedi.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir