Çaykara Belediyesinde Uyku Yok!

Çaykara Belediyesinde Uyku Yok!

Çaykara Belediyesi ise insanlarımızın bu olumsuz durumdan etkilenmemesi için mesai kavramı tanımadan adeta 24 saat hizmet vererek yolları açık tutmaya çalışıyor.

Soğuk ve elverişsiz hava şartlarının tüm Ülkemizi olumsuz bir şekilde etkilendiği bu günlerde Çaykara İlçemizde de olumsuz hava şartları son derece etkili oluyor.Günlerdir yağan kar bir yandan ulaşım açısından sıkıntılar yaşatırken bir yandan da günlük işlerini takip etmek durumunda olup Çaykara İlçe Merkezine ya da Trabzon´a gitmek durumunda olan insanlarımızı son derece zor durumda bırakıyor.

Çaykara Belediyesi ise insanlarımızın bu olumsuz durumdan etkilenmemesi için mesai kavramı tanımadan adeta 24 saat hizmet vererek  yolları açık tutmaya çalışıyor.

Yollar açıldıktan 1-2 saat sonra yağan kar yüzünden yeniden kapanıyor.Arazi şartlarının son derece sıkıntılı olduğu bölgemizde Çaykara Belediyemiz ise ellerinden gelen tüm imkanlarını seferber ederek her noktaya ulaşmaya gayret ediyor.

Çaykara Belediyesi ekiplerinin kar yağışının başlaması ile birlikte tüm ekipmanları ile insanlarımıza hizmet vermeye başladıklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok karşılaşılan tüm olumsuzlukları aşabilmek için tüm personelleri ile birlikte 32 mahallemizde 24 kesintisiz hizmet verdiklerini ifade etti.

Sadece Mahalle yollarını açmakla kalmadıklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok özellikle Uzungöl yolunda  araçların zaman zaman kayarak yoldan çıktıklarını,bariyerlere çarptıklarını ya da birbirlerine çarptıklarınBelediye Ekipleri olarak yaşanan olumsuzluklara ıanında müdahale ettiklerini ve de mahzur kalan araçların yine Belediye ekip ve araçları tarafından kurtarıldığını ifade etti.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Belediyesinde Uyku

İlginizi Çekebilir