Çaykara Belediyesinden TOKİ Ön Başvurusu!

Çaykara Belediyesinden TOKİ Ön Başvurusu!

Çaykara Belediyesi, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Çaykara İlçemizde yapılması planlanan konutlar için vatandaşların taleplerinin belirlenmesine yönelik anket çalışması başlattı.

Çaykara Belediyesi ile TOKİ arasında imzalanan ve İlçe merkezini tamamını kapsayacak? Kentsel dönüşüm ve Gelişim? projesine ilişkin ön protokolün imzalanmasının ardından Çaykara Belediyesi İlçede planlanan konutlar için vatandaşların taleplerinin belirlenmesine yönelik anket çalışması başlattı. 

Çaykara Belediyesi ile TOKİ arasında imzalanan ve İlçe merkezini tamamını kapsayacak? Kentsel dönüşüm ve Gelişim? projesine ilişkin ön protokolle, Çaykara Merkezde, hâlihazırda fonksiyonunu yitirmiş, köhnemiş veya çarpık yapılaşma bulunan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanında Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla TOKİ ve Belediye işbirliğinde çağdaş standartlara uygun yapılması planlanan konutlardan ev sahibi olmak isteyen vatandaşların taleplerinin belirlenmesine yönelik ön bilgi sahibi olmanın amaçlandığı çalışmada vatandaşlarımızdan anket formundaki 2. Satırda belirtilen ?ALT GELİR GRUBU? ve 3. Satırda belirtilen ?SOSYAL KONUT? anketine katılmaları ve ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşların ekteki anket formunu doldurup, Çaykara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ulaştırmaları gerekmektedir.

Alınan talepler Çaykara Belediyesi tarafından değerlendirilip, ?YER TEMİNİ? sağlandıktan sonra TOKİ ile çalışmalar yapılarak, uygun proje seçilip konut uygulamasına başlanılacaktır. Yapılacak çalışmalar hakkında Çaykara Belediyesi olarak ayrıca bilgi verilecektir./resimler/2015-9/7/2053397876389.jpgHaber:Çaykara Gündem Gazetesi

 



İlginizi Çekebilir