Çaykara Belediyesinden Ulusal Fotoğraf Yarışması

Çaykara Belediyesinden Ulusal Fotoğraf Yarışması

Çaykara Belediyesi tarafından Ulusal Düzeyde 1. Fotoğraf Yarışması gerçekleştiriliyor.Çaykara 4 Mevsim Sloganı ile gerçekleştirilecek olan Yarışma 2020 Yılının Haziran Ayında tamamlanacak.

Çaykara Belediyesi tarafından Ulusal Düzeyde 1. Fotoğraf Yarışması gerçekleştiriliyor.Çaykara 4 Mevsim Sloganı ile gerçekleştirilecek olan Yarışma 2020 Yılının Haziran Ayında tamamlanacak.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonunun Etkinlikleri çerçevesinde 2019/066 Sayılı Yarışma Şartnamesi ile Ulusal Düzeyde gerçekleştirilecek olan Çaykara 4 Mevsim isimli Fotoğraf Yarışması için Fotoğraf Dostları şimdiden çalışmalara başladılar.

Çaykara Belediyesi tarafından 2020 yılında ilki gerçekleştirilecek olan ve de bundan sonraki senelerde Geleneksel Bir Hale getirilecek olan Fotoğraf Yarışmasına çok yoğun bir ilginin olacağı tahmin ediliyor.

Tüm Fotoğraf Dostlarını bir araya getirmesi Tahmin edilen Geleneksel 1.Çaykara 4 Mevsim Fotoğraf Yarışması ile Çaykara İlçemizin bir çok Doğal Güzelliğinin de insanlarımızın beğenisine sunulması bekleniyor.

BAŞKAN TOK-FOTOĞRAF SEVERLERİ BEKLİYORUZ

Çaykara İlçesi olarak Hem Yerel Anlamda hem de Ulusal Düzeyde bir çok etkinlik ve Organizasyona çok Büyük bir başarı ile Ev sahipliği yaptıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara İlçemizin her yönü ile çok farklı ve de Özel bir İlçe olduğunu sözlerine ekledi.

Çaykara İlçemizin Doğal Güzellikleri ile Tüm Ülkemiz tarafından tanınan çok özel ve de farklı bir İlçe olduğunu ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok başta Uzungöl ve Sultanmurat olmak üzere Yedi Göller,Mahalleleri,Mezireleri ve Yaylaları ile Çaykara İlçemizin gerçekten de Doğa Harikası bir Yerleşim Birimi olduğunu sözlerine ekledi.

Çaykara Belediyesi olarak Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu ile İş Birliği yaparak Birinci Fotoğraf Yarışmasını Organize etmenin mutluluğunu ve tatlı heyecanını yaşadıklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Tüm Fotoğraf Dostlarını bu tatlı heyecanlarını paylaşmak üzere yarışmada görmek istediklerini sözlerine ekledi.

Çaykara İlçemizin çok Zengin bir kültür altyapısına sahip olduğunu ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok İnsanlarımızın arşivlerinde Çaykara Kültürümüz ile ilgili çok zengin fotoğraf arşivlerinin bulunduğunu gerçekleştirecekleri Fotoğraf Yarışması ile bu gizli değerlerin ortaya çıkarılarak Kültürümüzü yaşatmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

ALBÜMLERDEKİ RESİMLERİ ÇIKARIN

Gerçekleştirilecek olan bu fotoğraf Yarışmasında Çaykara İnsanımıza çok büyük bir görev düşüyor.Artık Fotoğraf arşivlerini karıştırma zamanı.Artık Eski Çaykara Fotoğraflarını ortaya çıkarma ve de bu fotoğrafları insanlarımızın beğenisine sunma vakti.

Bu konuda Tüm Çaykara´lı Hemşerilerimizin son derece duyarlı davranacaklarını çok iyi biliyoruz.

BÖLÜMLER

Çaykara Belediyesi 4 Mevsim Çaykara Fotoğraf Yarışmasında Yarışmacılar kendi isteklerine göre Yarışmaya Dijital,Renkli ya da Siyah Beyaz Resimler ile katılabilecekler.

SPONSORLAR

Çaykara Belediyesi 4 Mevsim Çaykara Fotoğraf Yarışması Sponsorları ise şu şekilde

1-Çaykara Belediyesi

2-Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu

3-Uzungöl İnan Kardeşler Otel Restaurant

4-Şerah Otel Uzungöl

5-Uzungöl Birlik AŞ.

ÖDÜLLER

Çaykara Belediyesi 4 Mevsim Çaykara Fotoğraf Yarışmasında çeşitli ödüller sahiplerini bulacak.

İşte O Ödüllerden sadece birkaç tanesi

KATEGORİ

ÖDÜL

YARIŞMA BİRİNCİSİ

3 500 TL

YARIŞMA İKİNCİSİ

3 000 TL

YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ

2 000 TL

ÇAYKARA BELEDİYESİ ÖZEL ÖDÜLÜ

3 YARIŞMACIYA 1 000´ER TL

UZUNGÖL BİRLİK AŞ. ÖZEL ÖDÜLÜ

2 YARIŞMACIYA 1 000´ER TL

UZUINGÖL İNAN KARDEŞLER ÖZEL ÖDÜLÜ

2 000 TL

UZUNGÖL ŞERAH OTEL ÖZEL ÖDÜLÜ

2 000 TL

MANSİYON ÖDÜLÜ

3 YARIŞMACIYA 750´ŞER TL

SERGİLEME ÖDÜLÜ

350 TL

Jüri tarafından Sergilenmeye Değer Görülen Fotoğraflar Fotoğraf Başı 350´şer TL Para ödülü ile ödüllendirilecek.

JÜRİ:

Çaykara Belediyesi 4 Mevsim Çaykara Fotoğraf Yarışmasında Jüri Profesyonel bir Ekipten oluşuyor.Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok´un Başkanlığında oluşan Jüri Ekibimiz şu isimlerden oluşuyor

ADI SOYADI

GÖREVİ

HANEFİ TOK

ÇAYKARA BELEDİYE BAŞKANI

PROF. DR. ATA YAKUP KAPTAN

AKADEMİSYEN, FOTOĞRAF SANATÇISI

METİN ÖZTÜRK

FOTOĞRAF SANATÇISI

ŞENEL ERDENER

TRABZON FOTOĞRAF EVİ BAŞKANI

ALİ KAHVECİ

FOTO FORUM BAŞKANI

SON KATILIM

Çaykara Belediyesi 4 Mevsim Çaykara Fotoğraf Yarışması için son katılım tarihi  15.06.2020 olarak belirlendi.Yarışmacılar bu tarihe kadar eserlerini Seçici Kurula Teslim Edebilecekler.

SEÇİCİ KURULUN TOPLANMASI

Çaykara Belediyesi 4 Mevsim Çaykara Fotoğraf Yarışması için Seçici Kurul 20 Haziran 2019 tarihinde Kendi aralarında toplanacak ve Yarışmaya katılan Eserleri değerlendirecek.

SONUÇ BİLDİRİM TARİHİ

Çaykara Belediyesi 4 Mevsim Çaykara Fotoğraf Yarışması sonuçları 21 Haziran 2020 tarihinde Seçici Kurul tarafından İlan Edilecek.

İLGİLİ KİŞİ

Çaykara Belediyesi 4 Mevsim Çaykara Fotoğraf Yarışması ile ilgili olarak Yarışmayı Düzenleme ve Yarışma Sürecini Takip etme Görevi Uzungöl´lü Genç İş Adamı Metin İnan´a verildi.

Aynı zamanda Yarışmanın Organizatörü de olan Metin İnan  Yarışma boyunca yoğun bir tempo harcayarak bu yarışmayı yönetecek.

Haber: Hilmi Kanık



İlginizi Çekebilir