Çaykara Bir Değerini daha Kaybetti

Çaykara Bir Değerini daha Kaybetti

Trabzon Ortahisar Kent konseyi Başkanı Çaykara (Zeleka)Taşören Mahallesinden Ahmet Aslanoğlu vefat etti.

Trabzon Ortahisar Kent konseyi Başkanı Çaykara (Zeleka)Taşören Mahallesinden Ahmet Aslanoğlu vefat etti. 

Çaykara bir dönem meclis üyeliğine seçilen ve daha sonra Trabzon İl Genel Başkanlığı Yapan Ahmet Aslanoğlu bir süre önce geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi yoğum bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Aslanoğlu´na yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata veda etti.

Son olarak Trabzon Ortahisar Kent konseyi Başkanlığını yapan Ahmet Aslanoğlu, bir süre önce evinde istirahat ederken beyin kanaması geçirmiş. Kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi yoğun bakım ünitesinde bir süreden beri yapılan tedavi sonuç vermeyince vefat etti.

Ahmet Aslanoğlu 2004-209 yılında AK Partiden Çaykara´dan meclis üyesi seçilerek Trabzon İl genel meclisinde görev aldı. Bu dönemde 2 yıl boyunca Trabzon İl Genel Meclisi başkanlığı görevini yürüttü. Aynı zamanda Trabzon Esnaf Odaları birliği Başkan Yardımcılığı Yapmıştı.

Aslanoğlu´nun cenazesi 18.10.2016 Salı günü Trabzon İskenderpaşa Camii´nde ikindi namazı müteakip kılınacak namazın ardından toprağa verilecektir..

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Ahmet Aslanoğlu´na Allah´tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

İrtibat:

İbrahim Ethem Aslanoğlu: 0532132 24 06



Ercan Arslan
18.10.2016 09:15:17
Allah Rahmet Eylesin , Mekanın Cennet Olsun Ahmet Abim. Hepimizin Başı Sağolsun

İlginizi Çekebilir