Çaykara Derneğinden Halep´e Yardım Eli

Çaykara Derneğinden Halep´e Yardım Eli

İstanbul Kartal Topselvi´de bulunan Trabzon Çaykara Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği Halep´e yardım kampanyasına büyük ilgi gösterildi.

İstanbul Kartal Topselvi´de bulunan Trabzon Çaykara Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği Halep´e yardım kampanyasına büyük ilgi gösterildi. 

İstanbul Kartal Topselvi´de bulunan Trabzon Çaykara Kültür ve Dayanışma Derneğinin sosyal yardım faaliyetleri çerçevesinde Suriye Halep kentinde iç savaş nedeniyle mahsur kalan ve tüm ihtiyaçları biten Halep halkı için toplanan ve içerisin de kışlık kıyafet, ayakkabı, mont, battaniye ve sıhhi malzemelerin bulunduğu kolilerle 14 Aralık Çarşamba günü İstanbul Kazlıçeşme den saat 11.00 da hareket edecek olan yardım konvoyuna eklendi./resimler/2016-12/20/1852181948942.jpgTrabzon Çaykara Kültür ve Dayanışma Derneğinin konu ile ilgili yaptığı açıklama ´da,? Suriye de dünyanın gözü önünde sistematik bir katliam gerçekleştiriliyor. Özellikle de son dönemde Halep, Esad rejimi ve Rus güçlerince havadan ve karadan gece gündüz bombalanıyor. Şehir de gıda malzemeleri tükenmiş, sağlık sistemi çökmüş durumda. Tüm bunlar yaşanırken uluslararası toplum üç maymunu oynuyor. Saldırıların başladığı günden bu yana Suriye ye yönelik yardımlar aralıksız devam ediyor. Türkiye´nin 81 ilinden toplanan yardımlar 14 Aralık Çarşamba günü İstanbul Kazlıçeşme den saat 11.00 da hareket edecek olan yardım konvoyuna eklenecek. Trabzon ve Çaykaralılar Derneği olarak; içerisin de kışlık kıyafet, ayakkabı, mont, battaniye ve sıhhi malzemelerin bulunduğu kolilerle hayır konvoyuna iştirak ediyoruz. Müslüman kardeşlerimize yardım konusunda  hayır da bulunan emek sarf eden herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz. Allah yapılan yardım ve emeklerin iki cihan da karşılığını nasip etsin inşallah. Bu organizasyonu düzenleyen derneğimizin cefakâr ve vefakâr Kadın Kolları Başkanı Sayın Hatice Mutlu ve yönetim kurulu üyelerine ayrı teşekkür ederiz, ?ifadeleri kullanıldı.

/resimler/2016-12/20/1852574831484.jpg Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir