Çaykara Derneğinden Kurban Kampanyası

Çaykara Derneğinden Kurban Kampanyası

İstanbul´da Faaliyet gösteren Trabzon ve Çaykaralılar Derneği 2016 yılında başlatılan yurt dışı kurban kampanyasını bu yıl devam ettirmeye hazırlanıyor.

Kurban bağışı kampanyasını başlatan Trabzon ve Çaykaralılar Derneği,  kampanyanın sloganını ?Kurban Kardeşliktir´ olarak belirledi. Kesilen kurbanlar geçen yıl olduğu gibi Bosna Hersek´te yaşayan fakir, yoksul ve yetimlere ulaştırılacak. 

Yaptığı etkinliklerle kamuoyunun takdirini kazanan İstanbul Kartal ilçesinde faaliyet gösteren Trabzon Çaykaralılar Dayanışma Derneği yine örnek bir harekete imza atamaya hazırlanıyor. 

Muhtaç ve yetimlere yönelik yardım çalışmaları yürüten Çaykaralılar Derneği, bu senenin kurban bağışı kampanyasını başlattı. Kampanyanın sloganını ?Kurban Kardeşliktir´ olarak belirleyen Çaykaralılar derneği, kurban bedelinin de 150 Euro olduğunu açıkladı. Derneğe yapılacak kurban bağışları, bağış sahipleri adına Bosna Hersek´te vekâleten kesilecek ve etleri bayram içerisinde orada yaşayan fakir, yoksul ve yetimlere dağıtılacak. 

 ?KURBAN KARDEŞLİKTİR´

Başlatılan kampanya hakkında açıklamada bulunan Trabzon Çaykaralılar Derneği, şu ana kadar yaptığımız hayır çalışmalarına yanı sıra 2016 yılında başlattığımız ve bu yıl da inşallah yurt dışı Kurban organizasyonumuzu Bosna Hersek´ te Saray Bosna Üniversitesinin Destekleriyle Allah celleşanuhunun izniyle gerçekleştireceğiz. Bu yıl ki sloganımız ?Kurban Kardeşliktir? Siz hayırseverler, Bosna Hersek´te yaşayan Müslüman kardeşlerimizle kurbanınızı paylaşmanızı bekliyoruz. Hisse bedeli 150 Euro olup hayırseverlerin bizzat dernek merkezinde yetkili kişilere teslim etmesini rica ediyoruz. Detaylı bilgiyi aşağıda yer alan iletişim numaralarından temin edebilirsiniz, ?denildi. 

Trabzon ve Çaykaralılar Derneği Yönetim Kurulu 

İLETİŞİM

0216 374 38 00

0552 595 19 86

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir