Çaykara Emekli İmamına Ağlıyor

Çaykara Emekli İmamına Ağlıyor

Çaykara Baltacıılı Mahallesinden Emekli İmam Hatip İsmet BALTACI geçirdiği Kalp Krizi Sonucunda Trabzon´da Hayatını Kaybetti

 

Çaykara Emekli İmam Hatibine Ağlıyor. Çaykara Baltacı Mahallesinden Emekli İmam Hatip İsmet BALTACI Geçirdiği kalp krizi sonrasında kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Baltacılı Mahallesinden olan İmam hatip Yusuf Baltacı ile Öğretmen Ahmet Baltacı´nın babaları olan İsmet Hocamızın ani ölümü tüm Çaykara İlçemizi gözyaşlarına boğdu.

Edinilen bilgiye göre 11.02.2016 Perşembe Günü Çaykara´daki evinde rahatsızlanan Emekli İmam hatip İsmet Baltacı derhal Trabzon Ahi Evran Kalp Damar ve Göğüs Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen İsmet Hocamız ne yazık ki kurtarılamayarak Çaykara´yı gözyaşlarına boğdu.

İsmet hocamızın cenazesi 12.02.2016 Cuma günü İkindi namazı müteakip Baltacılı Mahallesinde kılınacak namazın ardından aynı yerdeki aile mezarlığına defnedilecektır.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Uzun seneler Örnek bir İlim Adamı olarak yöremize çeşitli hizmetler veren Merhum İsmet Baltacı´ya Allah´tan Rahmet,kederli ailesine ve tüm Çaykara Halkımıza Baş Sağlığı dilkeklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Yusuf BALTACI-Oğlu-İmam-0 536 5161725

Ahmet BALTACI-Oğlu-Öğretmen-0 505 6560690/resimler/2016-2/11/2332315918373.jpg

İSMET HOCAMIZI TANIYALIM

Çaykaramızın yetiştirdiği en önemli İlim adamlarımızdan biri olan İsmet BALTACI Hocamız Çaykara İlçemiz Baltacılı Mahallesindendir.Çeşitli yerlerde İmam ve Din Görevlisi olarak çalıştıktan sonra uzun zaman doğup büyüdüğü kendi köyü Yeşilalan Köyünde İmam Hatip olarak görev yapmıştır. İnsanlarımızı aydınlatma ve iyi birer müslüman olarak yaşamlarını sürdürmeleri için uzun seneler özverili bir lşekilde çalışan İsmet Hocamız Emekliye ayrıldıktan sonra da bu görevlerine devam etmiştir.

Her Türlü hayır işinde hep en ön sırada yer almaya gayret eden İsmet Hocamız özellikle de Kur´an Kursu ve benzeri Eğitim Kurumlarının inşaatı ve varlığını sürdürebilmesi anlamında oldukça aktif görevler üstlenmiştir.

Bu vesile ile bir kere daha Merhum İsmet Hocamıza Çaykara Halkı adına İlçemize sunmuş olduğu bu hizmetlerden dolayı Minnet Duygularımızı iletiyor Hopcamıza bir kere daha Allah´tan Rahmet Diliyoruz.

www.caykaragundem.com



İlginizi Çekebilir