Çaykara Futbolda Ayağa Kalkıyor

Çaykara Futbolda Ayağa Kalkıyor

Çaykara İlçemizde İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerimizden Oluşan Futbol Altyapı Takımlarımız Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor.

Akademik başarının yanı sıra Sosyal ve de Kültürel anlamdaki başarılı etkinlikleri ile Trabzon İlimizin Lider İlçesi olma özelliğini senelerdir devam ettiren Çaykara İlçemizde yepyeni bir heyecan fırtınası yaşanıyor.

Futbol altyapı çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiği Çaykara İlçemizde İlkokuldan başlayarak Lise son sınıfa kadar her kategorideki çocuklarımızın  futbola kazandırılması hedefleniyor.

İlkokul ve Ortaokul Seviyelerindeki Altyapı Futbol Takımlarımız Yaklaşık 8 Aydır Çaykara İlçe Stadyumunda çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından planlaması yapılan ve Antrenörlerinin Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından temin edildiği Organizasyonda yaklaşık 50 Öğrencimiz yaklaşık 8 aydır Hocalarının Rehberliğinde sıkı bir şekilde antrenman yapıyor ve maçlara çıkacakları günü sabırsızlık ile bekliyor.

KAYMAKAM ÇİĞDEM VE BAŞKAN TOK ZİYARET ETTİ

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara İlçe Stadyumunda Antrenman yapan Öğrencilerimizi antrenman esnasında ziyaret ettiler./resimler/2018-10/12/1051248110613.jpgKaymakam ve Belediye Başkanımızın ziyaretlerine Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt ile Çaykara Halk Eğitim Merkezi ASO Müdürü Numan Tuncer de katıldılar.

Öğrencilerin Antrenmanlarını yakından takip eden Kaymakam Çiğdem ve Başkan Tok öğrencilerin hocaları ile birlikte yoğun bir tempo içerisinde gayretli bir şekilde çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

KAYMAKAM ÇİĞDEM-ÇAYKARA HER ALANDA LİDER

Çaykara İlçemizin hem Akademik Başarı olarak hem de Sosyal ve de Kültürel etkinlikler bakımından Lider ve de Örnek bir ilçe olduğunu her İlçenin Çaykara İlçemizi Örnek aldığını hatta Çaykara Eğitim Modelinin artık Ulusal bir Marka değeri haline geldiğini ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem  bu kapsamda Futbol Altyapı Organizasyonuna da çok büyük bir önem verdiklerini sözlerine ekledi./resimler/2018-10/12/1051581705046.jpg?Ağaç yaş iken eğilir? Atasözünün  Eğitimin temel ilkesi olduğunu anımsatan Kaymakam Çiğdem küçük yaşta çocuklarımızı spor yapmaya yönlendirerek hem çocuklarımızın zihinsel olarak dinlenmelerini hedeflediklerini hem de Çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkararak geleceğin sporcularını yetiştirmeyi amaç edindiklerini sözlerine ekledi.

BAŞKAN KURT-AMAÇ ÇOCUKLARIMIZA SPORU SEVDİRMEK

En önemli amaçlarının çocuklarımıza spor yaptırmayı ve spor yapmayı keyifli, bir hale getirmek olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak öğrencilerimize yönelik her türlü çalışmanın her zaman olduğu gibi yanında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi./resimler/2018-10/12/1052185142929.jpgYaklaşık 50 kişilik İlkokul ve Ortaokul Futbol Takımlarımızın 8 aya yakın bir zamandan bu yana Antrenman yaptıklarını anımsatan İlçe Müdürü Kurt Çalışmalarına Desteklerinden dolayı başta Çaykara Kaymakamlığımıza,Çaykara Belediyemize ve Çaykara Halk Eğitim Merkezimize Öğrencilerimiz adına teşekkür etti.

İLKOKUL VE ORTAOKUL KATEGORİSİ

Futbol Takımlarımız Küçükler Kategorisi ve Yıldızlar Kategorisi olmak üzere iki ayrı kategoride antrenman yapıyorlar

Küçükler Kategorisi İlkokul 3 ve 4. Sınıf Öğrencilerinden oluşurken Yıldızlar Kategorisi ise Ortaokul 5 ve 6. Sınıf Öğrencilerimizden oluşuyor.

HOCALAR OF´TAN GELİYOR

Öğrencilerimizi çalıştıran Hocalarımız Çaykara Halk Eğpitim Merkezimizin Kurs Desteği ile Of´tan geliyorlar.Futbol Takımlarımızın Hopcaları Akif Ali Kiroğlu ve Resul Delireisoğlu

HAFTADA 3 GÜN ANTRENMAN YAPIYORLAR

Futbol Takımlarımız Haftada 3 Gün Antrenman yapıyorlar.İşte Futbol Takımlarımızın antrenman programları:

ANRTENMAN

KÜÇÜKLER KATEGORİSİ

YILDIZLAR KATEGORİSİ

Çarşamba Günleri

14.00-15.00 Arası

15.00-16.00 Arası

Cumartesi Günleri

13.00-14.00 Arası

14.00-15.00 Arası

Pazar Günleri

10.00-11.00 Arası

11.00-12.00 Arası

BELEDİYE BAŞKANINDAN 15 000 TL TUTARINDA SPOR MALŞZEMESİ DESTEĞİ

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Futbol Altyapı Takımlarımıza yaklaşık 15 000 TL tutarında Spor Malzemesi Desteği gerçekleştirildi.Öğrencilerimize Forma,Eşorfman,Spor Ayakkabısı,Krampon,tozluk ve top gibi çeşitli Spor Malzemelerinin teminini sağlayan Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tokl bu şekilde öğrencilerimizin Profesayonel bir şekilde Antrenman yapmalarını sağlamış oldular.

Çaykara İlçemizde her zaman eğitimin yanında yer alan Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´un Futbol Takımlarımıza vermiş olduğu bu anlamlı destek Çaykara İlçemizde herkes tarafından alkış aldı.

8 AYDIR ÇALIŞIYORLAR

13 Nisan 2018 Tarihinde Antrenmanlara Başlayan iki Futbol Takımımız yaz tatili de dahil olmak üzere yaklaşık olarak 8 aydır planlı bir şekilde antrenman yaparak hocaları nezareti,nde kendilerini yetiştirmeye çalışıyorlar.

MAÇA ÇIKACAKLARI GÜNÜ BEKLİYORLAR

Çaykara İlçemizde Alt Yapı Takımlarımız artık maçlara çıkacakları günü sabırsızlık ile beklemeye başladılar.Çaykara Kaymakamlığı,Çaykara Belediyesi ve Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gerekli başvurular gerçekleştirildi.Bu konuda sonuç bekleniyor.Öğrencilerimizin muhtemelen Çaykara Spor Altyapı Takımları olarak Turnuvalara katılım sağlamalarının gerçekleşmesi bekleniyor.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir