Çaykara Gelini Trafik Kazasında Hayatını kaybetti

Çaykara Gelini Trafik Kazasında Hayatını kaybetti

İki gün önce Sivas´ta Meydana gelen kazada hayatını kaybeden Çaykara Köknar gelini Hicran Dalga (32) yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

İki gün önce Şanlıurfa´daki düğünden dönerken Sivas´ta geçirdikleri kaza sonucu hayatlarını kaybeden 5 kişiden biri olan Çaykara Köknar Mahallesi gelini olan 32 yaşındaki Hicran Dalga´nın naşı 27.09.2019 Cuma günü Çaykara Köknar mahallesine getirilerek son yolculuğuna uğurlanacak.

Kaza, iki gün önce Şanlıurfa´dan bir düğünden dönen Kars Sarıkamış ilçesinden olan bir aile Hakan Umuç yönetimindeki 16 BLA 93 plakalı otomobil ile Şarkışla ilçesini Kayseri´nin Pınarbaşı ilçesine bağlayan yolda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, dereye uçmuştu. Kazada otomobildeki 6 aylık Umut Emre Umuç ve sürücü Hakan Umuç (36) olay yerinde hayatlarını kaybetti. Hicran Dalga (34), S.E.D. (3), Yusuf Kenan Umuç (7), Yusuf Selim Umuç (9), A.U. (32) ve ismi tespit edilemeyen bir kişi ağır yaralanmıştı. Sivas´taki hastanelere kaldırılan yaralılardan Yusuf Kenan Umuç ve Yusuf Selim Umuç ile hayatını kaybeden sürücü Hakan Umuç´un kız kardeşi olan ve Çaykara Köknar´a gelin gelen Hicran Dalga kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 3 yaşındaki kızı S.E.D ise yaralandı./resimler/2019-9/26/2013036129621.jpgHicran Dalga´nı cenazesi 27.09.2019 Cuma günü Cuma namazı müteakip Çaykara Köknar Mahallesinde kılınacak namazın ardından aynı yerdeki aile mezarlığına defnedilecektir.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak hayatını kaybeden Hicran Dalga´ya Allah´tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.

 



İlginizi Çekebilir