Çaykara Gençlik Ve Spor´dan Etkinlik Yağmuru

Çaykara Gençlik Ve Spor´dan Etkinlik Yağmuru

Gençlik ve Spor Çaykara İlçe Müdürlüğü Tarafından Okullarımız arasında Çeşitli etkinlikler Gerçekleştiriliyor.

Gençlik ve Spor Çaykara İlçe Müdürlüğü tarafından okullarımıza yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmeye devam ediliyor./resimler/2018-3/29/1608462205425.jpgGöreve başladığı günden bu yana Çaykara İlçemizde bir çok etkinliği büyük bir başarı ile gerçekleştiren Çaykara Gençlik Ve spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt bu defa da birbirinden zengin etkinlikler ile İlçemizdeki öğrencilerimizin gelişmesine katkıda bulunuyor.

1-LİSELER ARASI MASA TENİSİ TURNUVASI

Lise öğrencileri arasında Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.27 Mart 2018 Salı Günü Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvasına öğrencilerimiz yoğun bir ilgi gösterdiler

/resimler/2018-3/29/1609225487437.jpg-ORTAOKULLAR ARASI MASA TENİSİ TURNUVASI

Lise öğrencileri arasında Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.28 Mart 2018 Çarşamba Günü Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvasına öğrencilerimiz yoğun bir ilgi gösterdi.

ORTAOKUL KIZ ÖĞRENCİLER KATEGORİSİ

Ortaokullar Arası Kız Öğrenciler Arasındaki turnuvaya iki takım katıldı.

KIZLARDA ŞAMPİYON UZUNGÖL

Remziye Genel,Rabia Nur Karışma,Defne Karış ve Meryem Sağlam´dan Oluşan Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu Turnuvada Taşkıran Eğitim Kurumlarını yenerek Turnuva Şampiyonluğunu elde etti./resimler/2018-3/29/1609592206850.jpg ERKEKLERDE ŞAMPİYON KARAÇAM

Dört  takımın mücadele ettiği Erkekler Arası Masa Tanisi Turnuvasında Rakiplerini eleyen Uzungöl ve Karaçam Takımları Finale Yükseldi.Finalde Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulunu mağlup eden Karaçam Ortaokulu Turnuvada Şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı.

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip OrtaokuluTurnuvada ikinci olurken Taşkıran Eğitim Kurumları Turnuva Üçüncüsü,Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ise dördüncü oldu.

LİSELERDE ŞAMPİYON ANADOLU

Erkeklerde Lise Öğrencileri arasında gerçekleştirilen Turnuvada ise oynanan grup maçlarının ardından Çaykara Anadolu Lisesi ile Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Finale kaldılar

Finalde Rakibini 3-0 yenen Çaykara Anadolu Lisesi Turnuvada Şampiyonluk İpini göğüsleyen takım oldu.

Turnuvanın Üçüncülük maçı ise adeta nefes kesti.Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Ataköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 3-2 mağlup ederek Turnuvada üçüncü olmayı başardı.

ÖDÜLLER 23 NİSAN´DA

Masa Tenisi Turnuvalarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri 23 Nisan 2018 Tarihinde Çaykara İlçe Merkezinde yapılacak olan törende verilecek.

3-TAŞKIRAN OF KAPALI YÜZME HEVUZUNDA

Taşkıran Eğitim Kurumlarından 50 öğrenci Okul Müdürü İdris Hacımahmutoğlu ile birlikte Of Kapalı Yüzme Havuzuna gittiler.

28 Mart 2018 Çarşamba Günü gerçekleşen Etkinlik Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt tarafından Organize edildi.

Öğrencilere Antrenör nezaretinde havuzda yüzme kursları verildi.Son derece keyifli geçen yüzme Kursları yaklaşık 4 saat sürdü.

Yüzme Kursu sonunda öğrencilerin Pratik Yüzme Tekniklerini öğrendiklerini ifade eden Taşkıran  Eğitim Kurumları Müdürü İdris Hacımahmutoğlu yüzme kursunun öğrencileri açısından çok faydalı olduğunu ve de okulu ve de öğrencileri adına emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade etti.

Aynı kurs ve faaliyetlerin Çaykara İlçemizdeki diğer okullarda da gerçekleştirileceği ve de Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından planlama yapıldığı ifade edildi.

4-ANADOLU LİSESİ ATIŞ POLİGONUNDA

Çaykara  Anadolu Lisesinden 50 Öğrenci Okul Müdürleri Mustafa Demircioğlu ile birlikte Trabzon Atış Poligonuna getirilerek eğlenme ve dinlenmeleri sağlanacak.

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü  Yusuf Kurt tarafından gerçekleştirilecek olan organizasyon 29 Mart 2018 Perşembe akşamı gerçekleştirilecek

Öğrencilerimizin yoğun ders ve sınav maratonundan uzaklaştırılarak moral motivasyonların ı yükseltmek amacı ile gerçekleştirilecek olan organizasyona öğrencilerimiz tarafından çok büyük bir ilgi gösteriliyor

KURT-ÖĞRENCİLERİMİZ BİZİM HER ŞEYİMİZ

Çaykara İlçemizde Akademik Başarının zaten yüksek olduğunu öğrencilerimizin Sosyal ve de Kültürel anlamda da kendilerini yetiştirebilmeleri için Gençlik Ve Spor Çaykara İlçe Müdürlüğü olarak yoğun bir tempo ile çalıştıklarını anımsatan İlçe Müdürü Yusuf Kurt Eğitim Öğretim yılı boyunca hem İlçe Bazında hem de İl bazında düzenledikleri çeşitli organizasyonlar ile öğrencilerimizin sosyal yönden kendilerini geliştirmelerini sağladıklarını sözlerine ekledi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak her zaman okullarımızın ve de öğrencilerimiz  için Proje üretmeye devam edeceklerini ifade eden Müdür Yusuf Kurt Öğrencilerimizin her spor dalında kendilerini yetiştirebilmeleri için bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi 



İlginizi Çekebilir