Çaykara İçin Kupa Zamanı

Çaykara İçin Kupa Zamanı

Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasında Bu akşam Final Heyecanı Yaşanacak

Çaykara Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 2017 Yılı Çaykara Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasında bu akşam final heyecanı yaşanaca.Eğridere Spor ile Çam Otel Spor kupanın sahibi olabilmek için bu akşam saat 23.00´da karşı karşıya gelecekler.

HAYDİ ÇAYKARA MAÇA

Bu Akşam saat 21.30´da Oynanacak olan Üçüncülük Maçı,Saat 23´te oynanacak final maçı ve de Kupa Töreni için Tüm Çaykara sevdalılarını Çaykara Çok programlı Lise sahasına bekliyoruz.

21.30´DA ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI

Saat 21.30´da Uzungöl Spor ile Kaymakamlık Spor Kaymakamlık Kupası Üçüncülüğü için karşı karşıya gelecekler.Oynadıkları futbol ve de göstermiş oldukları mücadele ile herkesin takdirini kazanan iki ekibin üçüncülük mücadelesinde ayrı bi,r heyecan fırtınası esecek.

KUPA SAHİBİNİ BULUYOR

Saat 23.00´da ise Çaykara Kaymakamlık Kupasında Final heyecanı yaşanacak.Eğridere Spor ile Çam Otel Spor Kaymakamlık Kupasında Şampiyonluk için sahaya çıkacaklar.

EĞRİDERE KENDİNE GÜVENİYOR

Kaymakamlık Kupasında daha önce 15 Şampiyonluğu bulunan Eğridere Spor bu akşam da kendinden emin.Turnuvada oynadığı tüm karşılaşmalarda vrakiplerine üstünlük Kuran Eğridere Spor bu akşam da kazanıp kupayı müzesine getirmek İstiyor./resimler/2017-6/13/1152074726204.jpgEğridere Spor 16. Kupa İçin Sahada

ÇAM OTEL EN BÜYÜK SÜRPRİZİN PEŞİNDE

Turnuvada oynadığı futbol ve mücadele ile taraflı tarafsız her kesin büyük takdirini kazanan ve de Gruptan çıktıktan sonra Turnuvanın iki Şampoiyonluk Adayı A Takımı ve Kaymakamlık Spor´u eleyrek Finale çıkan Çam Otel Spor bu akşam en büyük sürpriz peşinde./resimler/2017-6/13/1154139572378.jpgTurnuvanın Sürpriz Takımı Çam Otel spor Bu akşam En Büyük Sürprizini Yapmak İstiyor.

Eğridere Spor´u da saf dışı bırakarak Şampiyon olmak isteyen Çam Otel Spor´un bu akşam işi oldukça zor görünüyor.

FİNALDEN SONRA KUPA TÖRENİ

Bu akşam saat 23´te oynanacak olan Final müsabakasının ardından Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı ve de Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´un katılımları ile Kupa Töreni gerçekleştirilecek.

SAHAYA SES SİSTEMİ KURULACAK

Final maçının ardından sahaya ses sistemi kurulacak ve de dereceye giren takımlarımıza ödül ve kupaları bu törende dağıtılacak.

İLK ÜÇ TAKIMA KUPA

Turnuvada Birinci,İkinci ve Üçüncü olan takımlara Kupa ve oyunculara Madalya verilecek.

EN CENTİLMEN TAKIMA ÖZEL ÖDÜL

Kaymakamlık Kupası maçlarında gösterdikleri örnek davranışlarındean dolayı Organizasyon Komitesi tarafından En Centilmen Takım seçilen Anadolu Gençlik Futbol takımına Orgtanizasyon Komitesi tarafından Özel Ödül verilecek.

HAKEMLERE ÖDÜL VE PLAKET

Karşılaşmalarda görev alan hakemlerimize Çaykara Kaymakamlığı tarafından hem ödül hem de Plaket Takdimi yapılacak.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara İçin Final Zamanı

İlginizi Çekebilir