Çaykara İftarda Buluşuyor

Çaykara İftarda Buluşuyor

Çaykara Kaymakamlığı Derebaşı Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası Final Akşamı olan 30 Mayıs 2019 Perşembe akşamı Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Tarafından İftar Organizasyonu gerçekleştiriliyor.

ÇAYKARA İFTARDA BULUŞUYOR

Çaykara Kaymakamlığı Derebaşı Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası Final Akşamı olan 30 Mayıs 2019 Perşembe akşamı Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Tarafından İftar Organizasyonu gerçekleştiriliyor.

Çaykara İnsanımızın birbirleri ile kaynaşması,Mahalleler arasındaki Dostluk ve Kardeşlik bağlarının pekiştirilmesi amacı ile Çaykara Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen Futbol Turnuvasının Final Gecesinde bu dostluk ve paylaşma duygularına bir katkı daha Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok´tan geldi.

Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasına katılan 27 Takımın oyuncu ve Yöneticilerinin davetli olduğu Final Maçı Organizasyonuna ayrıca Çaykara Halkımız da davetli.

BAŞKAN TOK-ÇAYKARA BİR AİLEDİR

Çaykara İlçemizin bütün Mahalleleri ile birlikte bir bütün olduğunu ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok her türlü etkinlik ve organizasyonda kendilerini yalnız bırakmayan Çaykara Halkımızın düzenleyecekleri İftar Organizasyonunda da yanlarında olacağından emin olduklarını ifade etti.

/resimler/2019-5/28/1232459895127.jpg

Çaykara İlçemizin Tüm Mahalleleri ile birlikte İftar Organizasyonunda bir araya gelerek dostluk,kardeşlik ve sevgi duygularını pekiştiren bir organizasyon gerçekleştireceklerini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok aynı gecede Gençlerimizin tatlı heyecanlarını da paylaşacaklarını ve Çaykara Halkı olarak bir bütünlük içinde Kaymakamlık Kupası Final karşılaşmasını izleyeceklerini sözlerine ekledi.

Haberimizin Yüreği Çaykara Sevdası ile coşan tüm Çaykara´lı Hemşeri,lerimize bir davet niteliği taşıdığını ifade eden Belediye Başkanı Hanefi Tok Bu Örnek gecede Tüm Çaykara´lı Hemşerilerimizi aralarında görmek istediklerini sözlerine ekledi.

İFTAR ORGANİZASDYONU İLÇE STADYUMUNDA

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe müdürü Yusuf Kurt´un verdiği bilgiye göre İftar Organizasyonu Çaykara İlçe Stadyumunda gerçekleştirilecek.

İlçe Stadyumunda kurulacak olan Masalarda Çaykara halkı hep birlikte İftarını açacak.Hemen ardından ise Final Maçı heyecanı başlayacak

FİNAL AKŞAMI MUHTEŞEM ORGANİZASYON

30 Mayıs 2019 Perşembe Akşamı Çaykara İlçemizde tabiri caiz ise ?Bir Başka Gece? yaşanacak.

Önce Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´un gerçekleştirmiş olduğu İftar Organizasyonunda Tüm Çaykara Halkı bir araya gelmiş olacaklar.

İftar Organizasyonunun ardından  Saatler 22.30´u gösterdiğinde Final Maçı Heyecanı Yaşanacak.

Eğridere Spor ve Karaçam Spor Futbol Takımları 2019 Yılı Çaykara Kaymakamlık Kupası Şampiyonluğu için sahada olacaklar.

Final Maçının hemen ardından ise Kupa Töreni Gerçekleştirilecek

TÖRENDE VERİLECEK ÖDÜLLER

1-Şampiyonluk Kupası

2-İkincilik Kupası

3-Üçüncülük Kupası

4-En Centilmen Takım Kupası

Gerçekleştirilecek bu Tören ile Sahiplerini bulacak

5-Ayrıca bir ay boyunca tüm karşılaşmaları hiçbir tartışma yaşanmadan tek bir itiraz dahi olmadan mükemmel bir şekilde yöneten Turnuvanın Hakemi Abdullah Ceylan da gecede ödüllendirilecek

TÜM ÇAYKARA HALKINI DAVET EDİYORUZ

Haydi Bakalım Çaykara?Farkını bir kere daha gösterme zamanı?

Çaykara Tek Yürek?Çaykara tek yumruk?Ve de şimdi bunu bir kere daha ispat etme zamanı

Gençlerimizin bu coşkusuna Çaykara Halkı olarak ortak oluyoruz.

Kutsal Ramazan Ayını Çaykara Halkı olarak örnek ve farklı bir organizasyon ile tamamlıyoruz.

Karaçamlısı,Köknarlısı,Taşkıranlısı,Çambaşılısı,Uzungöllüsü,Taşlıgediklisi,Eğridere,Yeşilalan,Şahinkaya,Ulucami ve ismini sayamadığımız tüm Çaykara Halkı?

Yüreği Çaykara Sevdası ile çarpan herkesi 30 Mayıs Perşembe Akşamı Çaykara İlçe Stadyumundaki İftar Organizasyonuna ve Final Maçına bekliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Çaykara İftarda Buluşuyor
Öğretmen Ömer ÇAMUR
30.05.2019 10:08:43
Sayın Hanefi Bey.İftar programınız hayırlı ve bereketli olsun kandiliniz ve bayramınız kutlu olsun diyorum.

İlginizi Çekebilir