Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne Atandı

Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne Atandı

Çaykara ilçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan İrfan Topal, görevine başladı.

Çaykara ilçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan İrfan Topal, görevine başladı. 

1994 yılında başladığı öğretmenlik hayatında birçok başarılara imza atan Topal, yıllar içinde 5 yıl müdür yardımcılığı ve son 10 yıldır çeşitli okullarda Müdürlük görevlerinde bulundu. Yöneticilik yaptığı okullarda çeşitli Projeler başta olmak üzere çeşitli ulusal ve yerel projeleri okul adına gerçekleştirdi. SBS sınavlarında Türkiye ikinciliği ve Trabzon İl birinciliği başarısı elde etti. Öğrenci veli ve halka yönelik birçok sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirdi.  

2018 Yılı Nisan ayında Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Şube Müdürlüğü sınavında başarılı oldu ve Çaykara ilçemizde 02.01.2019 tarihinde Şube Müdürü olarak göreve başladı. /resimler/2019-1/17/2114343843321.jpgİRFAN TOPAL KİMDİR? 

1971 yılında Trabzon ili Maçka ilçesinde doğdu. İlköğrenimini 1983 Yılında Maçka  Yukarıköy İlkokulunda tamamladı. Ortaokul ve Liseyi 1990 Yılında Maçka İmam- Hatip Lisesinde okul birincisi olarak tamamladı.  

1994 Yılında KTÜ Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü Fakülte birincisi olarak tamamladı.1994 Yılında Bingöl İlinde öğretmenliğe başladı.1995 Yılında Müdür Yardımcılığına atandı.      

2004 Yılında kazandığı sınav sonucu Maçka Merkez Ce Zi Ne Kardeşler İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olarak atanan İrfan TOPAL  2006 Yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Öğretmenlik Kariyer Basamaklarında Yükselme Sınavında başarı göstererek Uzman Öğretmen oldu.     

2009 Yılında yine sınava dayalı olarak Maçka Merkez Ce Zi Ne Kardeşler İlköğretim Okuluna müdür olarak atandı. Görev süresinin dolması nedeniyle 2018 yılında Ortahisar Çimenli ilkokuluna ardından da Maçka Başar İlkokulu-Ortaokuluna müdür olarak görevlendirildi.      

2018 Yılı Nisan ayında Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Şube Müdürlüğü sınavında başarılı oldu ve Çaykara ilçemizde 02.01.2019 tarihinde Şube Müdürü olarak göreve başladı.      

Okul idarecisi olarak görev yaptığı dönemlerde AB Comenius Okul Ortaklıkları Projesi başta olmak üzere çeşitli ulusal ve yerel projeleri okulu adına gerçekleştirdi. SBS sınavlarında Türkiye ikinciliği ve Trabzon İl birinciliği başarısı elde etti. Öğrenci veli ve halka yönelik birçok sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirdi.  

Düzenlenen birçok mahalli hizmet içi kurs ve seminerlerde eğitim görevlisi olarak görev yaptı kurul ve komisyonlarda görev aldı. Birçoğu yönetim alanında olmak üzere 60 adet yaklaşık 2000 saatlik merkezi ve mahalli hizmet içi eğitim  seminer ve kurs  belgesi bulunmaktadır.  

Milli Eğitim Bakanlığı Makamı tarafından,  AYLIKLA ÖDÜLLENDİRİLME, Trabzon Valiliğince ÖDÜL, Muhtelif Valilik ve Kaymakamlık Makamlarınca 9 kez TAKDİRNAME ile, Muhtelif Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüklerince  9 kez TEŞEKKÜR BELGESİ  ile, Kaymakamlık Makamlarınca 5 kez de BAŞARI  BELGESİ  ile  ödüllendirildi. İleri düzey bilgisayar kullanım sertifikalarına sahip olup orta düzeyde Arapça ve Fransızca bilen İrfan TOPAL evli ve üç çocuk babasıdır. 

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir