Çaykara İmam Hatip´ten Bir Şampiyonluk Daha Geldi

Çaykara İmam Hatip´ten Bir Şampiyonluk Daha Geldi

Türkiye ve Dünya Genelinde Düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasında Çaykara İmam Hatip´ten Yaren Cumanoğlu Trabzon İl Şampiyonu Oldu

ÇAYKARA İMAM HATİP´TEN BİR ŞAMPİYONLUK DAHA GELDİ

Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Türkiye Geneli ve Yurt dışında düzenlenen ?Ufka Yolculuk? Bilgi ve Kültür Yarışmasında Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokul öğrencilerinden Yaren Cumanoğlu Trabzon İl Birincisi olmayı başardı.

A,B,C,D ve E olmak üzere toplam 5 ayrı kategoride gerçekleştirilen sınavda en küçük öğrencilerin katıldıkları A Grubunda Yaren Cumanoğlu Grubunda Trabzon İl Birincisi olarak Çaykara İlçemizin Gurur Kaynağı oldu.

26 Mart 2017 tarihinde yapılan ve de toplamda 588 400 kişinin katıldığı yarışmada sonuçlar 21 Nisan 2017 tarihinde açıklandı.

YAREN DEMEK ŞAMPİYON DEMEK

Öğrencimiz Yaren Cumanoğlu Trabzon´da Birinciliklere adeta ambargo koydu.Kitap Kurdu Yaren Cumanoğlu daha önce de Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kitap Okuma Yarışmasında da Trabzon İl Şampiyonu olarak Çaykara İlçemize Şampiyonluk Kupası ile gelmişti.

80 SORUNUN TAMAMINI DOĞRU BİLDİ

Öğrencimiz Yaren Cumanoğlu Yarışmada sorrulan 80 sorunun tamamını doğru bilerek Şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı.

UFKA YOLCULUK YARIŞMASINI TANIYALIM

Server Gençlik ve Spor Kulübü, Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları´nın beşincisinin kesin sınav sonuçlarının açıklandı.Kur´an-ı Kerim Meali konusunda 81 il, 893 ilçe, KKTC, Almanya, Belçika, Kazakistan, İngiltere ve İsveç´teki sınav merkezlerinde, dünya genelinde ise internet üzerinden gerçekleştirilen uluslararası projenin sonuçları 21 Nisan 2017 Cuma günü saat 20.00´de belli olduğunu bildirdi. ufkayolculuk.com adresinden açıklanan sonuçlarla birlikte, puan ve ödül sırasının da kesinleştiğini belirtti. Miladi 26 Mart 2017, hicri 27 Cemaziyelahir 1438 pazar günü gerçekleştirilen ve 7´sinden 70´ine her kesimin birlikte katıldığı sınava, Türkiye geneli ve 75 ülkeden 588 bin 400 kişi müracaatta bulunduğunu ifade edildi

ÖDÜLLER DE ÇOKTAN SEÇMELİ

Yarışmanın A, B, C, D, E, F kategorilerinde birinci, ikinci ve üçüncü olanların; 2 Umre Seyahati + para ödülü veya 2 Dost ülkeye yolculuk + para ödülünü tercih edebilecek ya da ödülün tamamını para olarak alabileceği açıklandı. G, H kategorilerinde yarışanlar arasında birinci, ikinci ve üçüncü gelenlerin ise tablet bilgisayar ödüllerini kazanacağını belirtildi. Sınavda 50 puan ve üstü alanlar arasından yapılacak çekilişle de 10 kişiye daha Umre Seyahati ya da Dosta Yolculuk hediye edileceğini ifade edildi. İllerde dereceye girenlere ödüllerinin dağıtılmasının ardından 5 Mayıs 2017 tarihinde Konya´da düzenlenecek ?Türkiye Geneli Ödül Gecesi´ ile büyük ödüllerin sahiplerini bulacağı ifade edildi.

LEBLEBİCİ-PLANLI ÇALIŞMANIN SONUCU

Öğrencisinin elde ettiği Trabzon İl Birinciliğinden dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürümüz Ali Leblebici ders dışı eğitim çalışmaları kapsamında özel zamanlarını öğrencilerine ayırarak onları sınavlara hazırlayan fedakar öğretmen arkadaşlarına teşekkür etti.

/resimler/2017-4/26/1526286596638.jpg

Çaykara İlçesi olarak planlı ve de programlı bir şekilde öğrencileri sınavlara hazırladıklarını sözlerine ekleyen Okul Müdürü Ali Leblebici kitap okumayı oyunlaştırarak keyifli bir hale getirdiklerini öğrencilerin severek ve de isteyerek kitap okumalarını sağladıklarını bu durumun da öğrencilerin akademik başarılarına yansıdığını ifade etti.

Ufka Yolculuk Yarışmasında Trabzon İl Birincisi olmayı başaran Öğrencisi Yaren Cumanoğlu´ndan da söz eden Okul Müdürü Ali Leblebici Yaren kızımızın okumak isteyen ve de hayatını kurtarmak isteyen Çaykara´lı tüm öğrencilere model olmayı başardığını,azmin elinden hiçbir şeyin kurtulamayacağını çalışarak emek vererek ve de öğretmenlerini dinleyerek nelerin başarılabileceğini Yaren Cumanoğlu´nun bir kere daha herkese ispat ettiğini sözlerine ekledi.

/resimler/2017-4/26/1526516284551.jpg

Çaykara Gündem Ailesi olarak İlçemize İkinci defa Trabzon İl Şampiyonluğu yaşatan Öğrencimiz Yaren Cumanoğlu´nu bir kere daha tebrik ediyor Yaren Kızımızın bu azim ve gayreti ile Çaykara İlçemize daha nice başarılar kazandırmasını temenni ediyoruz.

/resimler/2017-4/26/1527150816212.jpg



İlginizi Çekebilir