Çaykara İşadamı Tolga Yazıcı´ya Bekliyor.

Çaykara İşadamı Tolga Yazıcı´ya Bekliyor.

Plato Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Plato Meslek Yüksekokulu´nun Mütevelli Heyeti Başkanı Çaykaralı Dr.Tolga Yazıcı haftaya İlçemizde çeşitli incelemelerde bulunacak.

Plato Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve 5000 bin öğrencisi bulunan Plato Meslek Yüksekokulu´nun Mütevelli Heyeti Başkanı olan Çaykara Soğanlı Mahallesinden Dr. Tolga Yazıcı, Memleketi Çaykara´yı ziyarete geliyor. Belediye Başkanı Hanefi Tok ile Çaykara´da çeşitli incelemelerde bulunacak olan Yazıcı, Trabzon´da çeşitli kurumlara ziyaretlerde bulunacak ve Eğitim alanındaki başarısını ve geldiği aşamaları basın kurumları ile paylaşacak. 

Webster Üniversitesi´nde İşletme Yönetimi alanında lisans eğitimini (1994) tamamladıktan sonra Türkiye´ye dönen, sırasıyla Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü´nden MBA ardından Maltepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü´nden İletişim alanlarında başarı göstererek, Doktora derecesini almaya hak kazanmıştır. 

Dr. Tolga Yazıcı, dünyanın birçok bölgesinde kongre, konferans ve seminerlerde ?istihdam için eğitim´ konusunda ve Plato Meslek Yüksekokulu´nun bu alandaki deneyimleri ile ilgili sunumlar yapmakta; Akademik olarak, İletişim ve Yönetim Bilimleri üzerine dersler vermektedir. 

Han Öğrenci Evleri´nin kurucularından olan Dr. Tolga Yazıcı, birçok platform, dernek ve vakıfta üst düzey görevlerde bulunmuştur. Özel Marka Üretim Birliği platformunun kuruculuğunu yapmış ve Kurucu Kurul Üyeliği görevinde bulunmuştur. Türkiye Genç İş Adamları Derneği´nde (TUGIAD) Yönetim Kurulu üyesi olarak çalışmıştır. Ayrıca, TÜGİAD Danışma Kurulu üyeliği, Göz Nurunu Koruma Vakfı Mütevelli Heyet üyeliği, Vakıf Üniversiteleri Birliği Yönetim Kurulu üyeliği ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Eğitim Ekonomisi İş Konseyi Yönetim Kurulu (EEİK) üyeliği halen devam etmektedir. 

Şimdiye kadar yazdığı ve piyasaya çıkardığı, 1923´den günümüze ?Medya ve Siyaset´,´ 1923-1946 tek parti dönemi´ ve Teknoloji, medya ve siyaset kitaplarıyla yeni medya çalışmalarına önemli bir katkı sağladı.

Haber kaynağı:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir