Çaykara Karnesini Aldı

Çaykara Karnesini Aldı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının Birinci Dönemi Sona Ermesi Dolayısı İle Okullarımızda Karne Törenleri Gerçekleştirildi.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönemi 18 Ocak 2019 Cuma günü sona ererken Tüm Ülkemizde olduğu gibi Çaykara İlçemizde de öğrencilerimiz Karnelerini alarak 2 hafta sürecek olan Karne Tatiline başladılar./resimler/2019-1/18/1447076797372.jpgÇaykara İlçemizde Karne Dağıtım Törenleri okullarımızda gerçekleştirilen çeşitli Organizasyonlar ile gerçekleşti.

İLK DURAK FATMA BİLGE ANA OKULU

İlçemizde Karne Dağıtım Töreni ilk olarak Çaykara Fatma Bilge Anaokulunda gerçekleştirildi.Bu okulumuzdaki Törene Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Aybars Hayta,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğiştim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Numan Tuncer,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,Çaykara Esnaf Odası Başkanı Ali Şükrü Aydın ile Veliler,Öğretmen ve Öğrenciler katıldılar./resimler/2019-1/18/1448271642446.jpgProtokol Üyeleri Fatma Bilge Anaokulu Öğrencilerimize karne ve hediyelerini dağıtırken öğrenciler ile de bol bol sohbet etti.

İKİNCİ DURAK ZEKİ BİLGE İLKOKULU

Protokol Üyeleri Fatma Bilge Anaokulunun ardından Zeki Bilge İlkokuluna geçerek burada Sınıfların Karne Dağıtım Törenlerine katılarak öğrencilerimize karne ve hediyelerini dağıttılar.

BİR TÖREN DE ZEKİ BİLGE ORTAOKULUNDA

Protokol Üyeleri daha sonra Zeki Bilge Ortaokuluna geçerek Sınıflarda gerçekleştirilen Karne Dağıtım etkinliğine katıldılar.

İMAM HATİP´TE TÖREN BÜYÜLEDİ

Protokol Üyeleri daha sonra İlçemiz Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesine geçerek burada Sınıflarda gerçekleştirilen Karne Dağıtım Törenine katılarak öğrencilerin mutluluklarına ortak oldular.

/resimler/2019-1/18/1448515392945.jpgDaha Sonra okul bahçesinde karne dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Karne Dağıtım Töreninde bir konuşma yapan Müdür Yardımcısı Hasan Gönan öğrencilerimizin 4 aylık emeklerinin karşılıklarını bu gün not olarak aldıklarını ifade etti.

Hayatın bir sınav olduğunu ifade eden Müdür Yardımcısı Hasan Gönan  öğrencilerin ders çalışarak almış oldukları notlar gibi diğer dünyada da bu dünyada yapmış oldukları amellere göre Cennete gireceklerini sözlerine ekledi./resimler/2019-1/18/1449129768753.jpgDaha sonra Sınıflar bazında Birinci Dönem için Sınıf Birincisi seçilen öğrencilere ödülleri verildi.

İşte Sınıf Birincileri:

5. Sınıf  Mustafa Selim Bal

6. Sınıf:Hayrunnisa Uysal

7. Sınıf:Muhammet Sevinç

8. Sınıf:Feyzanur Kılıç

9. Sınıf:Rabia Şahin

10.Sınıf:Ayşe Albayrak

11. Sınıf:Fatih Tuncer

12. Sınıf:Murathan Öztürkoğlu

HER OKULDA AYRI TÖREN

İlçemizin diğer okullarında ise her okulumuzda ayrı bir Karne Töreni gerçekleştirilerek öğrencilerimiz iki hafta boyunca sürecek olan Karne Tatiline girmiş oldular.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Karnesini Aldı

İlginizi Çekebilir