Çaykara Kaymakamını Uğurladı

Çaykara Kaymakamını Uğurladı

Elazığ Vali Yardımcılığı Görevine Atanan Çaykara Kaymakamımız Mustafa Gül İlçemize Veda Etti

ÇAYKARA KAYMAKAMINI UĞURLADI

Çaykara Kaymakamlığı görevinden Elazığ İli Vali Yardımcılığı görevine atanan Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül 20 Aralık 2016 Tarihinde İlçemize veda ederek yeni görev yerine gitti.

Kaymakam Mustafa Gül´ün Uğurlama Merasimine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan,Daire Amirleri,Okul Yöneticileri ile Hükümet Konağı çalışanları ve Kaymakamlık Personeli katıldı.

Kaymakamlık binası önünde gerçekleştirilen veda töreninde Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Kaymakamımıza 28 aylık görev süreleri içersinde İlçemize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.Kaymakamımızı her zaman İlçemize beklediklerini ve de Kaymakamımızın İlçemizden Gönül bağını asla koparmayacağını çok iyi bildiklerini ifade eden Başkan Hanefi Tok kendilerinin de en kısa zamanda Elazığ´a giderek Sayın Kaymakamımızı makamlarında ziyaret edeceklerini ifade etti.

/resimler/2016-12/28/1039362097573.jpg

Çaykara İlçemizde göreve başladığı zaman ayrılacağı günün kendisini bu kadar üzeceğini hiç düşünmediğini ve de Çaykara İlçemizde ömrünün belki de en güzel ve de hayatı boyunca unutamayacağı günleri yaşadığını ifade eden Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül ilk fırsatta yeniden İlçemizi ziyarete geleceğini ve de bu güzel İlçenin insanlarını ömrü boyunca hep anımsayacağını ifade etti.Çaykara´lı Hemşerilerini de Elazığ´a beklediğini ifade eden Kaymakam Mustafa Gül  Çaykara´lı hemşerilerimizin kendilerini ziyaretinden çok fazla mutlu olacağını ifade etti.

Daha sonra uğurlamaya gelen herkes ile tek tek vedalaşan Kaymakam Mustafa Gül bu şekilde İlçemize veda etti.

/resimler/2016-12/28/1039561316775.jpg

Çaykara İlçemize Kaymakam olarak atanan İhsan Ayrancı´nın ise önümüzdeki Hafta İlçemizdeki görevine başlaması bekleniyor.



İlginizi Çekebilir