Çaykara Meslek Yüksekokuluna Atama

Çaykara Meslek Yüksekokuluna Atama

2018-2019 eğitim öğretim yılında açılması planlanan Çaykara Meslek Yüksekokul müdürlüğüne Yrd.Doç. Dr. Mehmet Okutan atandı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) senatosunun önerisi ile ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) başkanlığınca daha önce onaylanan Çaykara Turizm rehberlik ve Turizm hizmetleri Meslek Yüksek Okuluna müdür ataması gerçekleşti. 

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Çaykara Meslek Yüksekokuluna ilk atamasını yaptı. KTÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Çaykaralı Yrd.Doç.Dr. Mehmet Okutan okul müdürlüğüne atandı. 

Alınan bilgilere göre, Çaykara hükümet konağında müdürlük makamı için geçici bir yer tahsis edilecek. 2018-2019 eğitim öğretim yılında öğrenci alması beklenen okul için ilk olarak Çaykara Halk eğitim merkez müdürlüğü binasının üst katında eğitime başlanacak. Meslek Yüksekokulu binasının yapımı için Çaykara girişinde arsası tahsis edildi. Proje çalışmaları başlanan binanın yapımı için Çaykaralı hayırsever işadamları tarafından yakında başlanacak. /resimler/2017-7/9/2250313722336.jpgÇaykara Meslek Yüksekokulunu daha geniş bir vizyon çerçevesinde belirledikleri hedeflere ulaştırmak için çaba sarf edeceklerini ifade eden Yrd. Doç. Mehmet Okutan şunları söyledi: "Bizim üniversite yönetimi olarak öncelikli hedefimiz, eğitim ve öğretim kalitemizi arttırmak olacaktır. Özellikle Çaykara´nın turizm bölgesi olması buradan mezun olacak öğrencilerimizin kalifiye elemanlar olarak mezun etme konusunda eğitimde bir kalite yakalamak için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız" dedi. 

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir