Çaykara Muhtarlar Derneğinde Abdullah Kulaç Yeniden Başkan

Çaykara Muhtarlar Derneğinde Abdullah Kulaç Yeniden Başkan

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanlığına Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç yeniden seçildi.

ABDULLAH KULAÇ YENİDEN BAŞKAN

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanlığına Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç yeniden seçildi.

Çaykara Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu 7 Ocak 2020 tarihinde Çaykara Hükümet Konağı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

/resimler/2020-1/7/1446356869441.jpg

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Hemşerimiz Murat Zorluoğlu´nun yoğun Programları sebebi ile katılamadıkları Genel Kurulda Başkan Zorluoğlu´nun mesajı Genel Kurulda okundu.

Mesajlarında Yoğun Programlarından dolayı Genel Kurula katılamadıklarını ifade eden Başkan Zorluoğlu Genel Kurulun Hayırlara vesile olması dileklerini iletti.Ve Yeni seçilen Yönetim Kurulunu ilk fırsatta mutlaka ziyaret ederek Hayırlı Olsun dileklerinde bulunacaklarını ifade ettiler.

Muhtarlar Derneği Genel Kuruluna Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok da katılarak Muhtarlarımızın bu heyecanlarına ortak oldu.Çaykara Muhtarlar Derneği seçimli Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

/resimler/2020-1/7/1447069213739.jpg

32 Üyesi bulunan Çaykara Muhtarlar Derneğinde üyelerin tamamı Genel Kurula katılarak duyarlılıklarını göstermiş oldular.

DİVAN KURULUNUN OLUŞTURULMASI

Genel Kurulda Koldere Mahallesi Muhtarı  Hüsnü Karataş Divan Başkanlığına seçilirken Demirkapı Mahallesi Muhtarı Naci Keleş ve Taşkıran Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu ise Divan Kurulu üyeliklerine seçildiler.

/resimler/2020-1/7/1447262807865.jpg

BAŞKAN KULAÇ-ÇAYKARA ORTAK SEVDAMIZ

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Programda Açılış Konuşması Muhtarlar Derneği Başkanı Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç tarafından gerçekleştirildi.

Çaykara Muhtarlar Derneğimizin 2002 Yılında Çaykara insanımıza daha iyi hizmet taşıyabilmek amacı ile kurulduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç Derneğimizin geçmiş dönemlerde insanlarımıza çok önemli hizmetler sunduklarını bu anlamda Dernek Yönetiminde bulunup ebediyete intikal eden Muhtarlarımız Tahsin Birkan ve Nihat Genç´e Allah´tan Rahmet dilediklerini sözlerine ekledi.

Ekiplerinde yer alan arkadaşları ile birlikte 2018 Yılında devraldıkları Çaykara Muhtarlar Derneğinde iki sene boyunca bir çok etkinlik ve organizasyon gerçekleştirdiklerini ve ortak akıl yöntemi ile insanlarımızın dertlerine çare arama gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Dernek Başkanı Abdullah Kulaç Genel Kurulun kendilerine yetki vermesi durumunda yeni dönemde de aynı şevk ve heyecan ile Çaykara insanımıza hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

YÖNETİM KURULU RAPORUNUN OKUNMASI VE ONAYLANMASI

Yönetim Kurulu Raporu Başkan Abdullah Kulaç tarafından okundu.Ardından gerçekleştirilen Açık Oylama ile Yönetim Kurulu Raporu kabul edildi.

YENİ YÖNETİM KURULUNUN SEÇİLMESİ

Genel Kurulda Çamlıbel Mahallesi Muhtarı Abdullah Kulaç tek aday olarak seçime katıldı.Gerçekleştirilen Açık Oylamada Oy Birliği ile Abdullah Kulaç´ın Başkanlığının devam etmesi kararlaştırıldı

Ardından Yönetim ve Denetleme Kurulu seçimleri gerçekleştirildi.

YÖNETİM KURULU ASİL

1-Abdullah KULAÇ-Başkan-Çamlıbel Muhtarı

2-Hüseyin Bayraktar-Şahinkaya Mahallesi Muhtarı

3-Naci KELEŞ-Demirkapı Mahallesi  Muhtarı

4-Dursun Ali BALTACI-Baltacılı Mahallesi Muhtarı

5-Ahmet PEKTAŞ-Kabataş Mahallesi Muhtarı

YÖNETİM KURULU YEDEK

1-İbrahim ÜSTÜN-Ulucami Mahallesi Muhtarı

2-Alaaddin ŞEKER-Karaçam Mahallesi Muhtarı

3-Mehmet ÖZTÜRK-Uzungöl Mahallesi Muhtarı

4-Mustafa AYAZ-Demirli Mahallesi Muhtarı

5-Mustafa ŞAHİN-Kayran Mahallesi Muhtarı

DENETLEME KURULU ASİL

1-Sezai ŞAHİN-Yukarı Kumlu Mahallesi Muhtarı

2-Murat ÖZ-Ataköy Mahallesi Muhtarı

3-Yusuf YILMAZ-Yeşilalan Mahallesi Muhtarı

DENETLEME KURULU YEDEK

1-Hüsnü KARATAŞ-Koldere Mahallesi Muhtarı

2-Mustafa ÖZEN-Köseli Mahallesi Muhtarı

3-Hüseyin ALAMANOĞLU-Taşkıran Mahallesi Muhtarı



İlginizi Çekebilir