Çaykara Muhtarlar Derneğinde Yeni Dönem

Çaykara Muhtarlar Derneğinde Yeni Dönem

Çaykara Muhtarlar Derneği başkanlığında görev değişikliği yapılarak başkanlığa Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç oldu.

Çaykara Muhtarlar Derneği´nin olağan genel kurulu dernek binası lokalinde gerçekleştirildi. Yapılan genel kurulda yeni başkan Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç oldu.

Çaykara´da Muhtarlar Derneği lokalinde bugün saat 10:00´da gerçekleştirilen kongrede tek liste halinde seçime gidildi. Yapılan seçimde Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç Muhtarlar Derneği başkanlığına seçildi. 

Seçim sonrasında Mevcut başkan Çambaşı Mahallesi Muhtarı Nihat Kaplan, ?görevimizi devam ettirecek Abdullah Kulaç kardeşimize başarılar diliyorum,? diyerek başkanlığı devretti.

/resimler/2017-12/5/1913032332700.jpg"BİZ BİR AİLEYİZ"

Dernek seçiminde Başkanlığa seçilen Abdullah Kulaç gazetemize yaptığı açıklamada, Muhtarların şahsıma göstermiş oldukları ilgi ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum Hizmet anlamında ne gerekiyorsa ve kimden istenmesi gerekiyorsa sorunları birlik ve beraberlik içinde el birliğiyle mücadelesini vereceğiz. Burada bir aileyiz, elimizden gelenden fazlasını yapmaya çalışacağız. Çaykara´nın temel taşı olan ve yükünü çeken mahalle muhtarları bir olacak, bütün olacak, daha güçlü olacak ve çaykara için birlikte çalışacak, ?dedi.

Yeni seçilen Muhtarlar derneği yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Abdullah KULAÇ--Çamlıbel mahallesi

Remzi GÜNDOĞDU--Çayıroba Mahallesi

D.Ali BALTACI..Baltacılı mahallesi

Hüseyin DİLMAÇ--Köseli Mahallesi

Avni ÇAKMAK--Ulucami mahallesi/resimler/2017-12/5/1913252333093.jpgHaber:Çaykara Gündem Gazetesi 



İlginizi Çekebilir