Çaykara Muhtarlar Derneğinden ÇAY-DER´e Ziyaret

Çaykara Muhtarlar Derneğinden ÇAY-DER´e Ziyaret

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma derneği yeni yönetim kurulunu ziyaret etti.

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma derneğinin bir süre önce yapılan genel kurul sonucu yeniden seçilen Dr. Yaşar Zengin ve yönetim kurulunu dernek binasında ziyaret ederek Çaykara´nın sorunlarını konuştu.

Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Dr.Ahmet Yaşar Zengin, yeni seçilen yönetim kurulu olarak Çaykara ve Dernekpazarı insanını bütünleştirerek bir güç halinde sorunların üstesinden geleceklerini dile getirerek, ?Çaykara´da mahallelerimizi temsil eden muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor. Dernek olarak yapacağımız çalışmalarda muhtarlarımızla birlikte çalışarak insanımızın ve bölgemizdeki sorunları birlik ve beraberlik içinde çözmek için projeler üreteceğiz. Bu açıdan muhtarlarımızın ziyaretlerini çok önemsiyorum,?dedi./resimler/2020-2/4/1203589276943.jpgMuhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç, yeni seçilen başkan ve yönetim kurulunu tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kulaç, ?hemşehri derneklerinin temsil ettiği yöre insanlarına ve bölgelerine sahip çıkması açısından son derece önemli bir görev üstlenmektedir. Yerel demokrasiyi en iyi şekilde temsil eden muhtarlar olarak dernek çalışmalarına destek vereceğiz. Çaykara´nın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz, ?dedi./resimler/2020-2/4/1204221308613.jpg/resimler/2020-2/4/1204415059388.jpg



İlginizi Çekebilir