Çaykara Muhtarlar Derneğinden Protokol Ziyaretleri

Çaykara Muhtarlar Derneğinden Protokol Ziyaretleri

Çaykara Muhtarlar Derneği yeni yönetim kurulu üyeleri Kaymakam, Belediye Başkanı, ilçe müftüsü ve Bölük komutanını makamlarında ziyaret etti.

Bir süre önce yapılan olağan genel kurulda Çaykara Muhtarlar Derneği başkanlığına seçilen Çamlıbel Mahallesi Muhtarı Abdullah Kulaç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Baltacılı Mahallesi Muhtarı D.Ali Baltacı ve Köseli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Dilmaç ile birlikte Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Müftüsü Abdurrahman Koç ile İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Muhammet Alver´i makamlarında ziyaret ettiler./resimler/2017-12/12/2002463739498.jpgKaymakam Ayrancı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek başkanlığına yeni seçilen Abdullah Kulaç ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Muhtarlar sayesinde ilçedeki eksiklikleri daha iyi görebilme fırsatı bulduklarını belirten Kaymakam Ayrancı, "Muhtarlarımız, görev mahallinde devletimizin kurumlarını temsil eder. Kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesinde muhtar ve idareciler arasındaki irtibat önemlidir,? dedi. /resimler/2017-12/12/2003079521225.jpgBelediye Başkanı Hanefi Tok, ziyarette yaptığı konuşmada, ?Bulunduğu mahallelerde, devletimizin tüm kurumlarını temsil eden, her fırsatta bir araya gelerek vatandaşlarımızın sorunlarına birlikte çözüm aradığımız, ilçemizin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yaptığımız muhtarlarımızın yeni yönetimini kutluyorum,? dedi. /resimler/2017-12/12/2004052022319.jpgMuhtarlar derneği yönetimi daha sonra görevine yeni başlayan Çaykara Müftüsü Abdurrahman Koç´u ziyaret ederek, görevinde başarı dileklerini ilettiler. Müftü Koç, Mahalle Muhtarlarıyle birlikte çalışacaklarını ifade ederek muhtarlar derneğine yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini tebrik ettiler. 

Muhtarlar derneği Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri son olarak Çaykara Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Muhammet Alver´i makamlarında ziyaret ettiler.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir