Çaykara Önemli Bir Değerini Kaybetti.

Çaykara Önemli Bir Değerini Kaybetti.

Çaykara´nın değerlerinden Ziraat Mühendisi Abdürrahim Kesimoğlu hayatını kaybetti.

İlçemiz Köknar mahallesinden, Erzurum Ziraat Fakültesi ilk mezunlarından, ülkemizin değişik yerlerinde görev yapmış Çaykara´nın önemli değerlerinden Ziraat Mühendisi Abdurrahman Kesimoğlu (77) İstanbul´da hayatını kaybetti.  

Ziraat Mühendisliğinden Muzun olduktan sonra ilk görev yeri olan Trabzon´da Zirai Mücadele Müdürlüğünde Mühendis, Müdür yardımcısı ve Müdür olarak görev yapan Kesimoğlu, kişiliği ve insanlarla olan diyaloğu ile birçok insanın hafızasında unutulmayanların arasında girmişti.  

Adana´da Tarım İl Müdürlüğü ve daha sonra İstanbul Tarım Meslek lisesinde çalıştıktan sonra emekli olan Abdürrahim Kesimoğlu insanlara karşı dokunuşlarıyla ile gönüllerde taht kurmuştu. Abdurraham Kesimoğlu, MGK Genel Sekreteri Sayın Seyfullah HACIMÜFTÜOĞLU ile Türk  İş dünyasında kağıt karton sanayinin önemli aktörlerinden Türkoğlu ailesinin yakınlarındandır./resimler/2019-2/14/1825292851350.jpgCenazesi İstanbul´dan Köknar Mahallesine getirilerek 15.02.2019 Cuma günü Cuma namazı müteakip kılınacak namazın ardından aynı yerdeki aile mezarlığına son yolculuğuna uğurlanacak. 

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak Abdürrahim Kesimoğlu´na Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz.  

www.caykaragundem.com



İlginizi Çekebilir